M
Mateuszkowa
Gość
Jolek witaj, witaj
ważne, że teraz już zaczynasz znowu dietowo i ćwiczeniowo 
Gaja, no tak ma być
a włoski sobie umyj
od razu będzie lepiej :* i teraflu sobie weź albo coś mi pomaga, ale trzeba tak ze dwa wziąć i na noc jeszcze
jesteś dziewczyny, poszłam po buty dla małego, sandałki, skórkowa wyściółka i 120 zł..pożegnałam je szybko.. nosz cholera, w smyku teraz wyprzedaże i za 50 zł są !!! więc jedziemy oby tylko był jeszcze numer, a jak nie no to trudno trza będzie kupić :/ owszem były tańsze niż 120 zł ale twarde i jakieś brzydkie a chciałam, żeby te swoje 1 butki miał..takie ładne
dla dziewczynek oczywiście 100 półek! i kolorów! i wzorów! dla chłopczyków dwie półki i takie na jedno kopyto.. no tak tu sie rodzą same dziewczynki a chlopak jest prawdziwą rzadkością, zwłaszcza widać to po naszym wątku ile córek a ile synów.eh :/

Gaja, no tak ma być
a włoski sobie umyj
od razu będzie lepiej :* i teraflu sobie weź albo coś mi pomaga, ale trzeba tak ze dwa wziąć i na noc jeszczejesteś dziewczyny, poszłam po buty dla małego, sandałki, skórkowa wyściółka i 120 zł..pożegnałam je szybko.. nosz cholera, w smyku teraz wyprzedaże i za 50 zł są !!! więc jedziemy oby tylko był jeszcze numer, a jak nie no to trudno trza będzie kupić :/ owszem były tańsze niż 120 zł ale twarde i jakieś brzydkie a chciałam, żeby te swoje 1 butki miał..takie ładne
dla dziewczynek oczywiście 100 półek! i kolorów! i wzorów! dla chłopczyków dwie półki i takie na jedno kopyto.. no tak tu sie rodzą same dziewczynki a chlopak jest prawdziwą rzadkością, zwłaszcza widać to po naszym wątku ile córek a ile synów.eh :/
A buty za 120 zł to nie dla mnie, może gdybym miała jedno dziecko ale nie troje jakbym każdemu za ponad 100 zł miała kupić to same wiecie jaka kwotka by wyszła. Owszem gdy noga nie będzie rosła i staną w miejscu wtedy mogę się poświęcić na jakieś firmówki ale niech ponosi rok a nie 3 miesiące

i chyba zaraz pęknę
a moj mąż pizze sobie zamówił a ja taka głodna mam nadzieje że sie nie skusze