reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

reklama
Witam. Laski wdepnę jak młodzież spać pójdzie. Widziałam tylko że Mateuszkowa się dobija o jakąś odpowiedź więc luknęłam. Kochana nie za dużo. Jeśli chętnie je to spokojnie możesz dawać:) Mój Igor nie je kaszki łyżeczką to w ramach kolacji dostaje z mlekiem z butli :)

Mateuszkowa nie za dużo mój zjada rano 180 kaszki z torebki oczywiście i wieczorem na kolację tez obowiązkowo kasza 180ml
a czasem nawet w ciągu dnia jak zawoła np. jak było gorąco to nie chciał obiadku tylko kaszkę jadł.

Alusia ja jestem niska mam jakieś niecałe 165cm także nie za ciekawie wyglądam heh

Tinti współczuję zakwasów jak chodziałam na aerobik to mialam ale co najdziwniejsze nałydkach hahah tylko :)

dzięki dziewczyny! :* tak się zastanawiałam czy go tym nie przekarmiam, bo to taki zapychacz, ale mały zjada to na szybciora a później robie mu długie przerwy ( ze 4 godz do obiadu no i cała nocka :D )
Editku ja tez dawałam małemu w butli ale zrobiliśmy zamianę z kąpaniem i najpierw żarło z miski a później kapanie i mam wrażenie, że lepiej śpi niż po butli
Jolek niestety mam dziwną obsesje na punkcie jego diety.., że go zapase:szok::szok:

Dorota nic w tym dziwnego :) ja też mam na tym punkcie obsesję, dzieci trudno odzwyczaić od dobrego jedzenia, a im starsze tym gorzej. Działy marketingu już tam najlepiej wiedzą, jak działać na pobudzenie: "muszę mieć/zjeść" nie tylko u dziecka ale i u nas :-)
Mleko w tej ilości i tak Mati musi dostać, Bartuś zjada jakieś 150 ale wieczorem, rano owsianka albo jęczmienne z jogurtem, ale tego jakieś spokojnie 200/220 ml. Nie utuczysz go tym, a poza tym coraz więcej będzie chodził a i tak to wulkan energii więc spali.
Dzień dobry wszystkim :D
Ala
zumba jest fantastyczna na chudnięcie! mam zawsze 1 kg mniej po niej no ale potem nadrabiam...:baffled: ja natomiast nie dałabym rady ćwiczyć do muzyki, która mnie nie porywa, musiałabym im przynieść własną mp3 :-D
Jolek... pewnie sobie pomyślisz: "no nie, znowu..." :zawstydzona/y: a jak majówczątka z nocnikowaniem? u mnie Bartuś tylko kupkę woła, ale zrobił się taki cwany, że jak nie może zasnąć, a ja nie reaguję na jego: "ej!" to woła z łóżeczka, że chce na nocnik, po czym cieszy się jak szalony, że go zabieram z łóżka. Siada na nocnik, uśmiechnie się i ucieka mi z niego! :-D mały kombinator! :-D
Sisi komunikuje po zrobieniu w pampka, a wysadzać go co 15 min mi się nie chce...
Editku spróbuj też jajek :tak: Dorota się już śmieje z moich słynnych: jajka + szpinak :-D ale też zapycha i bomba witaminowa.
Z komornikiem fajnie, bo już nie raz coś kupiliśmy na licytacji i sprzedaliśmy no a tym razem same kłopoty :eek:

przestrzegam przed ciasteczkami maślanymi DOREMI gerbera! sa obłędne, łatwo się je a w 100 gr jest ponad 400 kcal, paczka ma 180 gr.. no już pusta:wściekła/y::wściekła/y: ale musiałam zjeść bo miód jest w składzie..i tak dostał ze 3-4 wczoraj i starczy mu

my przed nocnikiem, kurka czuje się jak za murzynami :-D

reklama
Naszło mnie na generalne porządki i teraz pot leci ze mnie ciurkiem...Zdążyłam również poćwiczyć więc sobie dołożyłam wysiłku. Czekam aż mi podłogi poschną i zmykam pod prysznic.

Mateuszkowa
muszę spiąć tyłek i zacząć biegać,ale u mnie najlepiej to jednak z rana (i mniejsza widownia na mieście :P)
Obsesja nic Ci nie da, bo jeśli będzie miał być grubo to i tak będzie. Ja tyle lat byłam chuda jak patyk. Zaczęłam dojrzewać i się kilogramy zaczęły przyklejać tu i ówdzie.

Editek a no nie widziałam Cię:):)

Alusia
zazdroszczę tego fitnessu . Ja gdybym miała z kim chodzić to już bym dawno łaziła.
Nie chcę Was przymuszać do zapraszania do grupy. Jestem tu stosunkowo krótko więc możecie nie mieć jeszcze do mnie zaufania.

Tintirintin współczuję zakwasów.

Kropeczka zapraszam na majówki do udzielania :-p:-D Z nocnikiem nie zauważyłam żeby któraś miała parcie. Powoli wysadzają laski,ale jeszcze bez nacisku. My z Igim ćwiczymy od stycznia. Ale nie naciskam,on nie woła. Od marca kupę robił wyłącznie na nocnik,ale od miesiąca coś mu się odwidziało i wali w pieluchę :sorry:
Brawa dla Bartusia bo widać szybko się uczy :)

Śmigam pod prysznic bo pewnie zaraz dzieć wstanie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry