reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Hej:-)
U mnie by było z dietą nawet fajnie ale coś ostatnio piję sobie wieczorem tą warkę cytrynową i wiadomo brzuch rośnie:baffled:,
ale w taki upał co u nas jest to w sumie i tak wyłazi ze mnie hehe. Od wczoraj super ochłodzenie tzn 5 stopni mniej.

Alusia no to super że 6 masz jak ja bym chciała, ale niestety dalej nie kupiłam baterii do wagi kurde nawet niewiem jakie tam idą:sorry:Współczuję nocki a co małemu się działo? A co do Harrego Pottera to zawsze sobie włączam jak sprzątam wtedy mi jakoś lżej hehehe:-) się sprząta:-D.

Mateuszkowa wiem o czym mówisz mój ma taka siostrę cioteczną w sumie ale robi podobnie jak u Was albo wcale nie odwiedza nas i w tamtym roku jak przyjechała to tez na ostatnią chwilkę do nas to J jej powiedział że nie mamy czasu zdzwonimy się :-D:-D od tej pory się nie odzywa może sie obraziła:laugh2:. A co do chrzcin to niezły wydatek ci się szykuje widzę:tak:.

Edysiek weź się za czytanie lepiej :-D:tak: a co czytasz jak możesz napisać?

Jolek i jak walczysz dalej jak tam dieta ja dzisiaj jajka jem hehe
Kropeczko własnie przypomniałaś mi o jajkach i szpinaku a jeszcze mam jedną porcję i sobie dzisiaj zjem:-)a jak tam twoja dieta?

reklama
Witam :-) Ja na chwilkę ;-)
Alusia gratuluję 6 :-) :-):-)
Zrobiłam korniszony i kilka słoików mojej ulubionej sałatki z ogórka. Dzisiaj pewnie tez będę robić, bo trzeba zerwać ogórki teściowej.

Kropeczka ja mam wrażenie, że te moje ogórki to nigdy sie nie skończą :baffled: no ale potem będzie co jeść zimą :tak: Śliwki (takie żółte tak?) też mamy i pochłaniam je namietnie codziennie, zastępują mi słodkości ;-)
A robisz coś z nich ?

Mateuszkowa właśnie podejdź do sprawy lajtowo, niech sobie przyjdą ale wcale się nie szykuj :-p

Jolek powiadasz, że Ty z wedot jesteś :szok: to witaj w klubie :-D
Ja to jestem strasznie niedobra, bo ciągle mnie w domu nie ma, a mój brat to by z chęcią co weekend w odwiedziny przyjeżdżał.
No jasne mam specjanlnie w domu siedzieć cały weekend, coby oni wpadli na 2 godziny na kawę :crazy:
Ciągle słyszę, że ja to wcale do nich nie przyjeżdżam, albo oni nie mogą bo nas w domu nie ma. Wredna małpa ze mnie i tyle :sorry:

Editku a teraz pożyczyłam sobie jakieś kryminały, czy trillery psychologiczne, coś trzymającego w napięciu. No ale to chyba dopiero w weekend cos mi się uda poczytać.

Ostatnia edycja:
Na wstępie wybaczcie,ale nie mam siły nadrabiać wszystkiego i odpisywać każdej z osobna ... dziewczyny, przepraszam że wczoraj się nie odezwałam ani słowem ale nie miałam za bardzo natchnienia. Podczytywałam Was co jakiś czas ale i tak dużo mi umknęło
baffled5wh.gif
Wczoraj spędziłam większość dnia w łóżku. Jakoś źle się czuje od niedzieli jak nie bolą mnie wszystkie kości to do tego doszło bolące podbrzusze i biegunka ... masakra, znów leki albo nie wiadomo co. No i pogoda. U mnie strasznie się ochłodziło i proszę o promyki słońca która tam je posiada i ma za oknem
biggrin.gif
Pozdrawiam Was wszystkie.

Cześć Dziewuszki :)
Ala no aleś się zawzięła :-D gratulacje! kiedy ja niby mam Cię dogonić? ;-)
motywację mam prawie na poziomie 0, od kiedy mój chłop powiedział mi, że bardzo zeszczuplałam (byłam w stroju kąpielowym na działce) i że wcale nie jestem gruba :-D no dzięki...
Editku moja co??? dieta? :-D:-D:-D hahahaha! codziennie jakiś smakołyk: lody, ciastko, czeko, princepolo i tak mogę wymieniać i wymieniać... jestem dietowa wtedy, kiedy ćwiczę, bo szkoda mi moich męczarni zajadać. Teraz odpuściłam ćwiczenia no i diety też ściśle nie trzymam chociaż nie pozwalam sobie na całodzienne obżarstwa. Ale waga stoi, nie tyję na szczęście. Obiecuję sobie, że wezmę się za siebie nad morzem, odchudzanie na wczasach to moja pasja :-D (p.s. brak dostępu do lodówki i szuflady ze słodyczami :-D)
Edyśku tak, takie ogromne i żółte. Zrobiłyśmy dżem, z przetartych śliwek po wstępnym uduszeniu, potem do tego mąka ziemniaczana i taki gorący śliwkowy kisiel do słoików - pycha!
Dorota ja też bym tak zrobiła: mąż z Matim i cioteczką, Ty do galerii handlowej po kosmetyki na plażę, opaskę na włosy - cokolwiek! połazić. Ja prowadzę za każdym razem kiedy jedziemy gdzieś razem w weekend. Muszę jeździć, bo zapominam np. o patrzeniu w lusterko :szok: robię się sierotą drogową jakbym dopiero co zdała prawo jazdy.
Motylku współczuję samopoczucia * oby Ci przeszło jak najprędzej.
Jolek doradzasz znakomicie! moja krew! :-D no ale tak poważniej to po co się męczyć i denerwować? lepiej wyjść i olać jak siostra męża P. ma to w zwyczaju :tak:
a pytać pewnie będę jeszcze nie raz - dziękuję :-)

hej
pospałam do 8.50 co znaczy, że mam dobry humor :D póki co :D dziś jestem mega dietowo nastawiona ale co z tego wyjdzie.. ?

dziewczyny to nie tak z tą siostrą :( nie takie proste, ja nie umiem tak wyjść , poza tym trzeba Mateusza nakarmić, wykąpać, położyć a ona właśnie wtedy będzie :/ skomentowała to " no posiedze a WY sobie spokojnie go wykąpiecie :/ " ona przychodzi z 2 dzieci, w zasadzie to już prawie nastolatki ale jak weźmie ( a bierze ) jeszcze trzecią - najmłodszą ( 9 lat to w sumie dużo.. ) córkę ciostry drugiej to jest sajgon, rozpieszczony bachor do granic możliwości.. ryczy bo.. "chce siedzieć tu a nie tam" ma w du...pie to , że maluch zasypia :/ :/ eh, nie nauczone

Jolek tak do naszej chrześnicy :-) myślałam, o kolczykach też ale.. starsza ( 3 latka ) nie ma przekłutych uszu.. i nie wiem jak oni do tematu podchodzą.. więc chyba medalik zwłaszcza, że dzwoniła wczoraj do mnie mama małej z prośbą i odrazu monologiem, żebyśmny się nie gniewali ale jesli możemy to żeby krzyżyka nie kupować bo to krzyż na drogę dla dziecka i ona taki dostala ale była by bardziej uradowana z medalika..

Ala a nie próbowałas pole dance ? :P moj mnie namawiał :P hehehe .. daj mi chociaż troszkę Twojego optymizmu.. co do wizyty ja się już wczoraj wypowiedziałam co o tym myślę i oczywiście była moja wina bo mogłam mu ZAKAZAĆ nosz kurde.. ???:eek::eek::eek::eek::eek: i wielkie gratukacje !!!! super, że 6 z przodu!!!!!! wierzyłam w Ciebie:*
Editek no niestety :/ :/ ale co tam to już przedostatnie chrzciny w tym roku :-D:-D:-D
Edysiek zazdroszczę ogórów i śliwek :-D uwielbiam te żołte ale jeszcze bardziej kocham mirabelki :-D pamiętam jak jako dziecko jadłam prosto z drzewa..co tam, że rosły przy drodze.. :-p:-p:-p:-p a przygotować sie muszę bo ja już tak mam
Butterfly zdrówka, może czymś się strułaś ?
Iza Ty sierotą drogowa? to czym ja jestem ? :( w lusterka patrzę ale jestem totalną blondynką jeśli chodzi o prowadzenie i załączanie wycieraczek, świateł ( prócz kierunkowskazów ) itp :P :-D:-D:-D:-D aaa mój Mati właśnie siedzi rozpiął pieluche pokazuje i mówi "nie nie" co to ma być? :D gotowość na nocnik? :D hehehehehehe

Hej Laski :***
Wróciłam z zakupów :-D wydałam 150zł ale kupiłam sobie leginsy, spodnie, bluzkę, sukienkę, stanik i majtki :-D:-D plus balsam ujędrniający, rękawice do masażu i cień do powiek zielony :-):-).

Mateuszkowa dasz rade :* wierze w Ciebie :) a np nie moglibyście zadzwonić i powiedzieć że nagle Wam coś wypadło i musicie gdzieś jechać? A co do polo dance to nie słyszałam nic o tym? No i tego też u mnie w szkole nie ma :)) a optymizmu moge Ci oddać ale tylko troszeczke ! :-).

Kropeczko to przyjedziesz z tego urlopu 5kg chudsza co? A co z tym naszym spotkanie :P bo skutecznie unikacie tematu :-D:-D.

Edysiek naprawde szalejesz z tymi przetworami ;) chyba mnie zmobilizujesz i w przyszłym roku też będe robić :-):-).

Editek a co do małego nie wiem. Ja tam ostatnio zauważyłam że jak licze na spokojna noc gdzie się chce wyspać to moje dzieci szaleją :-):-)

A;la gdzie Ty to wszystko kupiłaś za taką małą kase?? :-D:-D mi może by starczyło na 3 rzeczy i to na promo:eek: pochwal się koniecznie :-)
pool dance - literówka, taniec na rurze :D co do odwoływania to nie ma opcji.. eh ;/ juz posprzatałam sobie, zapakowałam rzeczy do wysyłki na all sprzedałam coś tam :-) oczywiście ufajdalam sie cienkopisem jak w szkole -_-
zjadam jogurt naturalny :-)

A ja dzisiaj normalnie tylko patrzę co by tu zjeśc:crazy: okres powinnam mieć za jakieś dwa dni i to chyba dlatego ciągle coś sobie szukam:crazy:. I pofarbowałam sobie włosy na prawie czarny, w poniedzialek bylam u fryzjera i tak sobie pomyslałam że czas cos zmienić:-)

Alusia o ja co to masz za sklepy ja za 150 to kupuję tylko spodnie i zostaje mi już niewiele:sorry:I co zabierasz małego na wakacje?

Jolek no to czekamy hehe:-) ja tez nie lubię pisać jak mój jest w domu bo on wszystko musi widzieć;-):-D

Edysiek ja tez właśnie czytam kryminały Agathy Christie juz po raz enty bo lubię, chociaż ostatnio fajny jest z party też kryminał.
Mateuszkowa nie przejmuj się odwiedzinami najwyżej dłużej wam zejdzie z kąpielą i usypianiem haha:-) i sie moze kuzynka znudzi czekaniem heh
Kropeczko no to fajna dieta heh u mnie by się napewno nie sprawdziła bo bary są i piwko napewno także mi najlepiej wychodzi dieta w domu :-)jak nie mam nic do przekąszenia hahah

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry