Hej:-)
U mnie by było z dietą nawet fajnie ale coś ostatnio piję sobie wieczorem tą warkę cytrynową i wiadomo brzuch rośnie
,
ale w taki upał co u nas jest to w sumie i tak wyłazi ze mnie hehe. Od wczoraj super ochłodzenie tzn 5 stopni mniej.
Alusia no to super że 6 masz jak ja bym chciała, ale niestety dalej nie kupiłam baterii do wagi kurde nawet niewiem jakie tam idą
Współczuję nocki a co małemu się działo? A co do Harrego Pottera to zawsze sobie włączam jak sprzątam wtedy mi jakoś lżej hehehe:-) się sprząta
.
Mateuszkowa wiem o czym mówisz mój ma taka siostrę cioteczną w sumie ale robi podobnie jak u Was albo wcale nie odwiedza nas i w tamtym roku jak przyjechała to tez na ostatnią chwilkę do nas to J jej powiedział że nie mamy czasu zdzwonimy się
od tej pory się nie odzywa może sie obraziła
. A co do chrzcin to niezły wydatek ci się szykuje widzę
.
Edysiek weź się za czytanie lepiej
a co czytasz jak możesz napisać?
Jolek i jak walczysz dalej jak tam dieta ja dzisiaj jajka jem hehe
Kropeczko własnie przypomniałaś mi o jajkach i szpinaku a jeszcze mam jedną porcję i sobie dzisiaj zjem:-)a jak tam twoja dieta?
U mnie by było z dietą nawet fajnie ale coś ostatnio piję sobie wieczorem tą warkę cytrynową i wiadomo brzuch rośnie
,ale w taki upał co u nas jest to w sumie i tak wyłazi ze mnie hehe. Od wczoraj super ochłodzenie tzn 5 stopni mniej.
Alusia no to super że 6 masz jak ja bym chciała, ale niestety dalej nie kupiłam baterii do wagi kurde nawet niewiem jakie tam idą
Współczuję nocki a co małemu się działo? A co do Harrego Pottera to zawsze sobie włączam jak sprzątam wtedy mi jakoś lżej hehehe:-) się sprząta
.Mateuszkowa wiem o czym mówisz mój ma taka siostrę cioteczną w sumie ale robi podobnie jak u Was albo wcale nie odwiedza nas i w tamtym roku jak przyjechała to tez na ostatnią chwilkę do nas to J jej powiedział że nie mamy czasu zdzwonimy się

od tej pory się nie odzywa może sie obraziła
. A co do chrzcin to niezły wydatek ci się szykuje widzę
.Edysiek weź się za czytanie lepiej

a co czytasz jak możesz napisać?Jolek i jak walczysz dalej jak tam dieta ja dzisiaj jajka jem hehe
Kropeczko własnie przypomniałaś mi o jajkach i szpinaku a jeszcze mam jedną porcję i sobie dzisiaj zjem:-)a jak tam twoja dieta?
to witaj w klubie