reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Kropeczka pierogi wysłane ! :tak::tak: Ja tam też nigdy ich nie lepię tylko M i za każdym razem dzwonimy do mojej mamy jak to się cisto robi (tak często je robimy :-p). Tym razem się upiekło bo z każdego robienia zostawało nam trochę ciasta i mroziliśmy. Dziś wyciągnęliśmy zrobiliśmy farsz (czyt. M zrobił) i pierożki na jutrzejszy obiad gotowe, a i na piątek jeszcze będzie:)

Mateuszkowa zrobicie jak uważacie:) Chociaż ja już bym wtedy z kopertą nie szalała!

reklama
Iza nie 4 lecz 3 i to nie całe :-D:-D:-D:-D nie wiem nic o krakowiaku, rodziców nie mam pod ręką ale jak będe mieć to zapytam.. jeśli nie zapomnę :P :P :P niestety nie jest to najczystsze miasto :( smog jest okropny czasami no ale..coś za coś :/ co do speluny to nie, nie! żadne dworce! ( chociaż jak byłam ostatnio to przezyłam szok bo były po remoncie przed euro -wcześniej byłam przed ur Mateusza ) jakąś gustowną kawiarnio-lodziarnio-ciastkarnie się znajdzie co by w niej jeszcze zeżeć jakąs sałatkę czy pizze :-D a co do zostawiania P z dzieckiem.. jak został PÓŁ POPOŁUDNIA I WIECZÓR to potem sie żalil jaki to umęczony...
smieszne
Jolek no to wyćwiczyłaś męża hihihih, no nie będę szalec bo z czego :no::no: mam dylematy straszne bo chciałabym kupic to i to albo tamto i nie wiem co odpowiednie a i kaski trza dać troszku ..

Tak go wyćwiczyłam,że właśnie połamał grilla elektrycznego. Wycierał szafkę i tak jakoś mu spadł :angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::angry:

Mateuszkowa strasznie kosztowny prezent robicie. Mati też takie drogie prezenty dostał?

Jolek eh, zobaczymy jak to będzie.. trudno się mówi :P Mateusz też dostał pare drobiazgów..

a za gril bym udusiła :P :P był w wirze sprzatania czy co ? działa czy już na straty poszedł?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry :)
Co tak długo śpicie Dziewuchy? :-D
Nie mam co komu odpisać... :-(
Bartuś dziś fatalnie w nocy spał, 3 x brałam go do łóżka, w końcu wstaliśmy o 7.30 - ewenement! :-D
Czekam na Was.

hejka:-)
Ale żescie naskrobały :-p ja oczywiście wczoraj wieczorem wróciłam ze wsi to juz nie miałam siły zajrzeć.
Mały szalenstw ciąg dalszy wczoraj masakra stanął sobie na miskę w której było pranie i wlazł na parapet :baffled:niewiem jak bo byłam siku w tym czasie i jak wyszłam i go zobaczyłam to szok normalnie przeżyłam.

Mateuszkowa na Kraków to ja się pisze mam najbliżej ze wszystkich do Ciebie heh
Kropeczko sęk w tym że w czasie piwa to ja nic nie przekąszam heheh Boję się stawać na wagę a jak pokaże więcej:baffled::laugh2::laugh2:?
Edysiek miałam ciemnny brąz pod czarny, ale różnice widać. Ja to mogę tylko na czarny farboać bo mam ciemne oczy i czarne brwi i każdy jasny kolor wygląda u mnie fatalnie, chyba żebym sobie rozjasniła brwi hhehe
Alusia coś Ty taka tajemnicza?;-);-)
Jolek wow mąż lepi pierogi szacun hehe mój ciasto umie ale na pizze nawet piecze ale nie wyobrażam sobie jak lepi. a co do grilla to współczuję może da się skleić?

a ja chyba się przejadę po sklepach może trafię na wyprzedaże hm...

To ja się ujawnię

Kropeczka u nas ogórki i sałatki idą i to w naprawdę dużych ilościach. Nawet moje wybredne dziecko zjada. No to robię :tak:

Mi też chodzą po głowie pierogi ruskie, no ale moje dzieć ostatnio stwierdziło, że ono woli kupne :baffled: więc nie wiem, najwyżej zrobię kopytka :-)

Jolek wrzucę przepis tam gdzie są wszystkie.

Na razie zmykam, odezwę się później.

dzień dobry
poszłam rano do okulisty po to, żeby dowiedzieć się, że badań na soczewki sie tam NIE ROBI.. :/ musze iśc do salonu a wiadomo jak do salonu to i wizyta płatna :/
ogórkowa nastawiłam, pranie się robi..

Iza no proszę, proszę co się stało, że obdarzyłaś nas swoją obecnością o takiej porze :> :> a widzisz jak to jest jak Ciebie nie ma a my jestesmy ?: P ja swojego musiałam obudziś po 7 :P a spałby pewnie do 8 ..
Editek :-)cieszy mnie to niezmiernie :-) a co do małego..kurka widzisz? nie było Cie pare sekund i co wyprawia. może trzeba go do łożeczka wkładać ?? ja wkładam syna do kojca ale to co on z tym kojcem wyprawia to ja nie wiem czy on przetrwa jeszcze z pół roku a chciałam sprzedać:eek::eek::eek::eek:
edit:
Edysiek witaj a może leniwe ? :-)

Witam z kawusią:):) Młody wstał przed 8mą więc praktycznie mamy posprzątane.

Edysiek dzięki :)

Mateuszkowa nie wiem czy działa, górna część obudowy odpadła i się częściowo połamała:/ Ponoć da się zrobić,ale to się jeszcze okaże.

Editku mój M ogólnie kucharzy. Ja to tam takie zwykłe obiady robię i to od niedawna w garach stoję, a tak zawsze M gotował. Zresztą bigosy i żurki czy ogórkowa to jego specjalność:)

reklama
Mateuszkowa niestety nie mam juz łóżeczka bo miałam właśnie turystyczne i nawet mimo otwartego dołu potrafił w nocy wyskakiwac górą spiąc już najniżej jak się dało a miał wtedy rok i 4 miesiące z wózka też wyłazi mimo szelek zaciśniętych na maxa nie ma na niego rady heh:-)chyba trzeba przeczekać. Tylko gorzej jak mu nie minie:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry