Proszę jaki
Igi mały Aniołeczek, a mama coś pisze, że jej broi

Dzień dobry

Miałam dziś nic nie pisać, bo
Jolek o mnie zapomniał przy wymienianiu nieobecnych

Jola a ja proponuję powiedzieć o tym mamie, mimo relacji jakie między Wami są. Powiedz jej też, że tak samo wnuk będzie o niej pamiętał, bo niestety - pamiętanie o kimś wraca w drugą stronę czasami nawet nieumyślnie, a dzieci nie potrafią być złośliwe przecież.
Dorota no brawo! najpierw rajdy terenowe jak Hołek? no dobrze, że od tego zaczynasz...
Ja tam zaś znów wczoraj nie miałam czasu tu zajrzeć... Bartuś spał całe 45 min., wstał marudny i niewyspany, spakowałam go szybko na działkę, wróciłam jak zwykle wieczorem, kąpiel no i B. wrócił wcześniej do domu, a dziś później wyszedł, więc też nie bardzo miałam kiedy się ponudzić - zazdroszczę Ci :-)
Ja zabieram się za marszochody od jutra. Do końca wczasów. Zobaczymy, czy wytrwam w postanowieniu.
Edysiek jak ja się ostatnio zapomniałam w trakcie prowadzenia, to mojemu B. jeszcze przez następne 45 min. było słabo...

Zapomniałam zjechać z pasa włączającego mnie do ruchu, no i zahaczyłam o pas awaryjny, asfaltowy na szczęście, ale nie służący do ruchu. Tak to jest jak od 2 lat jeżdżę tylko na działkę i do galerii handlowej jedną i tą samą trasą
Editku no toś poszalała! mam nadzieję, że niedługo pokażesz nam te nowe szmatki na naszym zamkniętym :-) tam sobie pokazujemy wszystko, więc wierzę, że chcesz do nas dołączyć

Ja nie kupuję obecnie nic. No... może poza butami, na co moja przyjaciółka powiedziała, ze mam fioła

no ale butów nie zmienię po diecie na mniejsze. A do starych ciuchów naprawdę mi już niedużo brakuje, jakieś 5-7 kg i będzie git. Mam ich tyle, że szafy pękają w szwach, więc kupowanie nowych jest bezcelowe, bo nie chcę pozostać w tym rozmiarze. Nie kupuję więc niejako za karę.

Dzień dobry
Motylku