• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

reklama
Wstawać spiochy:-)
Widzę że tylko Edysiek ranny ptaszek nie śpi hehe.
Doczytałam Was z wczoraj bo jak zwykle nie miałam czasu bo.....
pojechałam na wyprzedaże oczywiście opłacało się kupiłam sobie jeansy w Takko ze 129 na 59 przecenione, koszulkę za 29 z 45 i rybaczki z 69 na 49 przecenione. Wiadomo mogłam kupić więcej ale poczekam na jesienną kolekcję heh.
A jeszcze starszemu wyprawka do szkoły bo ma tylko książki i zeszyty , także tych wydatków narazie mam sporo, a mówią że szkoła jest za darmoo hehe.

Edysiek, Mateuszkowa mój mały spi na takim podwójnym tapczanie rozkładanym, spi ze swoim bratem po to własnie zeby nie spadł ale czasem w nocy ja czy mąż idziemy do niego a starszy do naszego łóżka. Wczoraj poszliśmy po pizze na wynos do pizzeri to wspinal sie po parasolu ja to chyba małemu kupię ściankę wspinaczkową hehe. A pizzy nie jadłam to tak w ramch usprawiedliwienia hehe;-):-D

Motylku my się tez odprężalismy wczoraj ze szklaneczką whisky hehe no jak wszyscy to wszyscy:-)

Jolek mój w domu też robi ne wiele jak się mu nie powie zrób to czy to ach faceci jak nie pokażesz palecm to im nie przeszkadza, ale on teraz nie ma czasu bo wraca z pracy kolo 21 także nie będę go po calym dniu goniła do roboty hihih:-);-);-)

WOW ale tu pustki od rana.Witam z kawką.

Editku no to widać zakupy udane:):)

Edysiek witaj :)

Butterfly
jak się czujesz kochana??

Gdzie reszta dziewczyn Alusia, Mateuszkowa, Toxi, Jolit, Tintirintin??????
My już mamy posprzątane. Odkurzałam dziś nawet dwa razy bo młody mi tu broi:/ Obiad też na dziś mamy. Teraz możemy leżeć i pachnieć :):) Miałam mieć dziś gości, ale się rozmyślili (czyt. szkoda na bilet było). Zła jestem bo mieli być moi starzy.Jakiś znajomy miał jechać do Gdańska i mieli się zabrać, a że nie jedzie to oni też się rozmyślili. Qrwa matka ma urlop, dostała kasę za 25lat pracy i jeszcze żyłują żeby wnuki odwiedzić! Dla tych na miejscu to na urodzinki ciasta matka piecze prezenciki robi , a Igi i moja siostrzenica nawet kartki nie dostają! I ciężko im się raz do roku wybrać do wnuków!! Postanowiłam,że ja tam do nich się szybko nie wybiorę, zdjęć młodego też im od jakiegoś czasu nie wysyłam. Wredna jestem wiem, ale może im to da coś do myślenia!!!!!!!!
To się wyżaliłam. Przepraszam ale od kilku dni mam na nich straszne ciśnienie. Bardzo mnie boli ich zachowanie!!!

Mój młody właśnie zasnął na siedząco przed TV...
Zdjęcie1008.jpg

Proszę jaki Igi mały Aniołeczek, a mama coś pisze, że jej broi :-p
Dzień dobry :)
Miałam dziś nic nie pisać, bo Jolek o mnie zapomniał przy wymienianiu nieobecnych :-D
Jola a ja proponuję powiedzieć o tym mamie, mimo relacji jakie między Wami są. Powiedz jej też, że tak samo wnuk będzie o niej pamiętał, bo niestety - pamiętanie o kimś wraca w drugą stronę czasami nawet nieumyślnie, a dzieci nie potrafią być złośliwe przecież.
Dorota no brawo! najpierw rajdy terenowe jak Hołek? no dobrze, że od tego zaczynasz...
Ja tam zaś znów wczoraj nie miałam czasu tu zajrzeć... Bartuś spał całe 45 min., wstał marudny i niewyspany, spakowałam go szybko na działkę, wróciłam jak zwykle wieczorem, kąpiel no i B. wrócił wcześniej do domu, a dziś później wyszedł, więc też nie bardzo miałam kiedy się ponudzić - zazdroszczę Ci :-)
Ja zabieram się za marszochody od jutra. Do końca wczasów. Zobaczymy, czy wytrwam w postanowieniu.
Edysiek jak ja się ostatnio zapomniałam w trakcie prowadzenia, to mojemu B. jeszcze przez następne 45 min. było słabo...:tak:
Zapomniałam zjechać z pasa włączającego mnie do ruchu, no i zahaczyłam o pas awaryjny, asfaltowy na szczęście, ale nie służący do ruchu. Tak to jest jak od 2 lat jeżdżę tylko na działkę i do galerii handlowej jedną i tą samą trasą :baffled:
Editku no toś poszalała! mam nadzieję, że niedługo pokażesz nam te nowe szmatki na naszym zamkniętym :-) tam sobie pokazujemy wszystko, więc wierzę, że chcesz do nas dołączyć :-D
Ja nie kupuję obecnie nic. No... może poza butami, na co moja przyjaciółka powiedziała, ze mam fioła :-D no ale butów nie zmienię po diecie na mniejsze. A do starych ciuchów naprawdę mi już niedużo brakuje, jakieś 5-7 kg i będzie git. Mam ich tyle, że szafy pękają w szwach, więc kupowanie nowych jest bezcelowe, bo nie chcę pozostać w tym rozmiarze. Nie kupuję więc niejako za karę. :-D
Dzień dobry Motylku :)

Kropeczko przepraszam o Tobie też myślałam. Za szybko pisałam i mi umknęłaś :tak:
Oj będzie moment że powiem mamie co myśle, ale nie wiem czy się nie rozłączy wtedy :angry:
Nie chciałabym jeździć z Tobą autem :-p

Edysiek pobudka kochana :-p

Jolek dziękuję, że o mnie myślałaś :-)
a jazda samochodem? eee...:zawstydzona/y: nie jest tak źle, zrobiłam tysiące kilometrów bez stłuczki, więc wprawię się na nowo szybko. Pod warunkiem, że będę jeździć nie jako pasażer.

reklama
Editek ja jakoś nie lubię whiskey ... stoi w barku i G ją czasami pije z lodem i colą ;-) ja za to wolę swoje ulubione winko :rofl2:

jolek dziękuję już lepiej :) , aczkolwiek wczoraj myślałam że wywinę orła tak mnie głowa bolała, wzięłam 2 apapy i nic :baffled: no i apetytu nie mam :szok: tylko na paluszkach żyję.

Edysiek
wstawaj :D mocna kawa pomoże :)

Kropeczko witaj :rofl2:

brak apetytu ... hmm właśnie szamam chleb z pasztetem paprykowym i musztardą :baffled::baffled: ale połączenie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry