Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

. Co do zamkniętego to pewnie że się dołączę jak mnie przyjmiecie ;-)ale mogę wam całą galerię zaśmiecić swoimi zakupami heh.

?
a nie wiem co to było, ale wiem że jeszcze bym wszamała takie coś, albo chyba zaraz pójdę po chlebek z samą musztardą
chyba mnie dziś powaliło ... wczoraj po walce z samą sobą zjadłam swoje ulubione klopsiki i później mi było po nich niedobrze i mi się odbijały ...
i coś na ocet mnie ciągnie. Mama jak wczoraj robiła ogórki na korniszony to matko kochana
aż mi ślinka pociekła 
ciekawe..
i szacun, że nie zjadłaś pizzy a co było w zamian ? współczuje @ ale z drugiej str to ja sie doczekac nie mogę bo chce, żeby była przed wyjazdem, licząc, że trwa zawsze 7 dni ;-((( czy z tabletkami czy bez :/ to musi się zacząć jutro!!!!!
jest to o tyle nie fajne, że jakieś zakupy popołudniu czy coś to już totalna porażka!
myślałam, że z Ciebie bardziej wytrawny kierowca 
a tu prosze, prosze
chleb z keczupem też jest dobry 
i nie zazywaj apapu, po co masz sie potem denerwować ? zachciank to chyba później przychodzą ?
tylko dziwne łączenia dziś mi smakują i to niekoniecznie może coś oznaczać
każdy lubi co innego, jednym smakuje to innym to 
a przewrażliwiona nie będę na wszystko bo na łeb idzie dostać czytając wszystkie pierdoły typu nie bierz tego bo tamto i sramto bo zaszkodzi

jedyne tantum verde mogłam psikać i tyle - co mi nie wiele pomogło,