reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

reklama
Kropeczko ja to sobie chyba też muszę zrobić taką karę jak Ty bo ciągle jakieś łachy co stwierdzam że nie będę w nich chodzić zawożę na wieś i mama coś z tym robi a ja dlaej kupuję nowe bo wiecznie nie mam się w co ubrać. A mnie buty tak nie pociągają jak ciuchy:-D:-D. Co do zamkniętego to pewnie że się dołączę jak mnie przyjmiecie ;-)ale mogę wam całą galerię zaśmiecić swoimi zakupami heh.
Edysiek wstajemy coś Ty w nocy robiła?:dry::-D

Jolek jaki grzeczny chłopczyk usnął sobie sam hehe żeby mój tak zechciał sam marzenie. A ile mały ma wzrostu i waży bo widzę że duzy jak na roczniaka?
Motylek no niezłe smaki masz a może zachcianki hihihi:tak::-D?

A ja mam okres leje się ze mnie masakra i nic nie moge jeśc tylko piję i piję zjadłam tylko kilka paluszków krabowych ale zaraz znowu spadam na jakieś zakupki a potem się zobaczy moze na wieś pojedziemy bo J ma wolne dzisiaj ale pogoda się u nas pogorszyła tzn. nie zrobiła się normalna wreszzcie jest słonko i 25 stopni.

Ostatnia edycja:
jolek,editek do okresu jeszcze ok.8 dni bo ma wypaść 18 :zawstydzona/y::-p a nie wiem co to było, ale wiem że jeszcze bym wszamała takie coś, albo chyba zaraz pójdę po chlebek z samą musztardą :szok: chyba mnie dziś powaliło ... wczoraj po walce z samą sobą zjadłam swoje ulubione klopsiki i później mi było po nich niedobrze i mi się odbijały ... :baffled: i coś na ocet mnie ciągnie. Mama jak wczoraj robiła ogórki na korniszony to matko kochana :-D aż mi ślinka pociekła :D ale się obyło i po klopsikach żyłam na paluszkach :-)

witam się popołudniem..
czy Wy wiecie moje drogie, że jako chrzestni potrzebujemy zaświadczenie, że możemy być ale nie z parafii ( mamy osobne ) o nie, tylko z kościoła do którego przynależy nasze osiedle nawet jak nie jest ono nasza parafią ?????:szok::szok: ciekawe..

Edytko co to seksy nocne dają o sobie znać? ;-)
Editek to wiele wyjaśnia :-D i szacun, że nie zjadłaś pizzy a co było w zamian ? współczuje @ ale z drugiej str to ja sie doczekac nie mogę bo chce, żeby była przed wyjazdem, licząc, że trwa zawsze 7 dni ;-((( czy z tabletkami czy bez :/ to musi się zacząć jutro!!!!!
Jolek słodko maluszek śpi, ale mój by nie zasnął TV jeśli już podejrzy u nas na sekundke to oczy jak złotówki, staram się mu jej nie włączać.. widziałam fajny obrazek na kwejku: dziecko siedzi przed tv a w tv ktoś zwija klębek z nitki, którą bierze z mózgu dziecka..dobre przesłanie jak dla mnie, co do Twojej mamy, ja myślę , że tak, dla swojego świętego spokoju zadzwoń i na wstępie powiedz, że masz jej coś do powiedzenie i niech się nie rozłącza , niech okaże Ci troche szacunku a jeśli ma zamiar tak zrobić to niech już teraz skończy się rozmowa zanim sie zacznie i tyle..
Iza wiesz..to nudzenie to takie pseudo.. mój mały dziś już też pospał i od 11 do 19 będe się z nim męczyć :rofl2:jest to o tyle nie fajne, że jakieś zakupy popołudniu czy coś to już totalna porażka! :( mały zrzędzi, jęczy źle mu w wózku, aucie, na rękach :( eh..i w rezultacie ja nic nie kupuje:crazy: myślałam, że z Ciebie bardziej wytrawny kierowca :-D:-D a tu prosze, prosze :D
Butterfly jak dla mnie to żadne zachcianki :-p chleb z keczupem też jest dobry :-p:-p i nie zazywaj apapu, po co masz sie potem denerwować ? zachciank to chyba później przychodzą ? :P ale może się myle..

Alusia?
Toxi?
Jolita??
halo???

niestety nie znalazłam tu pocieszenia, którego szukałam i strasznie mi źle,buuuuuuuuuuu.. :( zjem ciastko..albo nie, nie zjem bo właśnie zjadłam!!!! ;-(

Mateuszkowa przecież nie twierdzę,że mam zachcianki :-p tylko dziwne łączenia dziś mi smakują i to niekoniecznie może coś oznaczać :-p każdy lubi co innego, jednym smakuje to innym to :P musiałam zażyć apap przecież nie będę zdychać z bólu, jutro sobie kupię apap ice te plastry :P

oczywiście, że nie zdychaj z bólu ale ja starając sie o dziecko i wiedząc, ze moge być w ciazy nie zazywałam takich tabletek tylko nospe na samym końcu , może z przewrażliwienia:-p

każdy jest inny, ja biorę kupę leków i w ciąży będę brała ich jeszcze więcej i to wcale nie oznacza,że jakoś będą szkodziły. Moja siostra brała też ich pełno nospe,aspiryne,relanium i jakoś urodziła zdrowe dziecko :P a apap nie jest wcale taki zły :-p a przewrażliwiona nie będę na wszystko bo na łeb idzie dostać czytając wszystkie pierdoły typu nie bierz tego bo tamto i sramto bo zaszkodzi:-p

reklama
tu się z Toba nie zgodzę, jest mnóstwo zakazanych leków w trakcie trwania ciąży i branie niektórych z nich MOŻE powodować poważne wady, może bo nie zawsze powoduje ale co wtedy kiedy się coś stanie? co innego leki które zażywasz po konsultacji z lekarzem, a co innego na własną rękę, jak byłam w 8 mc ciąży i miałam zapalenie gardla to nic nie dostałam:baffled::baffled: jedyne tantum verde mogłam psikać i tyle - co mi nie wiele pomogło,

napisałam tylko to co chciałam i kończę ten temat i tyle, nie ten wątek.

dziewuszki gdzie jesteście?? :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry