gaja23
multimama '02 '06 '10
Miłosz ma może z 20 metrów do szkoły
Olka chodzi na 8 do 15
Ja wiem, że powinnam spokojnie ale zaczynam spokojnie a on mi focha wali i burczy to nie mogę no nie mogę
Boże mnie mama tylko w pierwszej klasie zaprowadziła potem chodziłam sama a on ma problem
No mówię wam masakra jakaś ale on tak ma nie postara sie poświęcic czasu na coś tylko jak nie wyjdzie to nie i koniec i foch. Ech dzieci

Olka chodzi na 8 do 15

Ja wiem, że powinnam spokojnie ale zaczynam spokojnie a on mi focha wali i burczy to nie mogę no nie mogę
Boże mnie mama tylko w pierwszej klasie zaprowadziła potem chodziłam sama a on ma problem
No mówię wam masakra jakaś ale on tak ma nie postara sie poświęcic czasu na coś tylko jak nie wyjdzie to nie i koniec i foch. Ech dzieci

a co do szkoły to napewno się przyzwyczai nie martw się :** a Olka dzisiaj od razu na głęboką wode co? Żadnych zajęć adaptacyjnych nie było ? Myślisz że będzie płakać?
150 zł za SAMĄ KURTKE zimowa a spodnie drugie tyle, no posrało ich, do tego przecież jeszcze czapka, szalik , rękawiczki i 400 zł na jeden sezon

Jakoś dała radę, założyła sweter i było dobrze.
jedynie buty nowe bo to podstawa !! No a czapki, rękawiczki i szaliki kupi babcia jak ładnie ją poprosze :-).