• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

reklama
Edysiek no to zdrówka dla córci :tak:.

Mateuszkowa no to poszalałaś :-) teraz Cię bedzie mdliło ! Kara najlepsza ! :-D.

A moja siostra nie przyjechała i się wkurzam ... Jasio czekał na swoją kuzynke a teraz lipa. Ah wkurza mnie to wszystko ale może i lepiej? Chociaż w niedziele na spokojnie pojade na Wystawe Psów :-D

Edytko no to zdrówka dla małej :/ żeby do poniedziałku przeszło :/

Ala no właśnie ale przeszło i dalej wpierniczam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: jakaś chandra czy coś ( tak, tak, jasne.. )
a siostra..hmm.. może zadzwoń czemu nie przyjechala? może miała wazny powód..
wystawa psów mówisz? :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ala czyli to stałe numery ? wiesz co, ja bym zadzwoniła i zapytała :P a co! niech sobie wtedy szuka na prędce powodów.. zaczęłam wychodzić z założenia, że lepiej mówić i pytać wprost zamiast później się zastanawiać :P

zamówiliśmy chińczyka na kolacje.. :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: jakis tam kurczak po chińsku :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ale ona o 14.30 napisała mi że przyjedzie a o 15.30 zadzwoniła i powiedziała ze ma straszny kaszel heh. To co nie wiedziała godzine szybciej? :szok: śmiechu warte !!
A chińczyka mówisz? Hmm to smacznego :tak: ja jem jablko starte z marchewką bo mam ochote straaaaszną !! :-D

też bym zjadła ale nie ma kto zetrzeć :-D:-D:-D

aha no to chamsko z siostrą :/ :/ wiesz.. może mama coś jej powiedziała .. ?

uciekam bo P ma wąty .. :dry:
masz wąty to idź do ortodonty :-D:-D

Ala szczerze? Po prostu twoja siostra za przeproszeniem "narobiła w pory" ze strachu przed tą rozmową. Widać, że boi się przeprowadzić rozmowę z mamą pewnie z obawą, że mama nagle zmieni zdanie i nic żadnej nie da a tak nadzieja na spadek jest. Nie mam nic złego na myśli ale gdyby chodziło o mojego brata to właśnie tak bym to odebrała:sorry2:

Dorka mnie tez ochota na kanapki naszła, zjadłam dwie i bebechy mnie bolą i stoi w gardle, bo ja nie jadam kolacji a tu mnie naszło i cierp babo coś chciała:dry:

Hej Laski :*
Ja już nie spie bo Jasio stwierdził że już się wyspał heh :-D maż mój pojechał do Korbiellowa z teściem działki oglądać a Olo jeszcze śpi. Dzisiaj miałam kiepską noc bo Olek przez to zapalenie jamy ustnej non stop się budził i mówił żę go boli. Spałam niby całą noc ale z przerwami co 1h... No nic zaraz zrobie sobie kawe potem może omlety? :-D:-D Jakoś mnie ochota naszłą :-).

Mateuszkowa i smakował wczoraj kurczak? ;-).

Edysiek jak tam gorączka Angeli? Rozłożyło ją cz dała rade chorobie?

Editek jak tam wieczór bez dzieci? ;))

Gaja chyba się wystraszyła raczej tego że ewentualnie bedzie musiała się jakas kasa ze mną podzielić. A jak będzie dalej idealną córeczką a ja będe ta zła to ma większe szanse dostać więcej ... :-D:-D paaaaranoja ! A dzisiaj już ok ? Po wczorajszych kanapkach dobrze się czujesz? ;*

reklama
Jestem ale troszkę nie tomna:sorry2:ale spać nie mogłam juz od 6:30 kurde mam jakiś budzik w sobie czyj jak:confused:
Wypadzik spoko się udal teściowa nie dzwoniła to chyba sobie jakos poradziła z małym terrorysta heh.

Ala oj współczuję nocki :tak: a to będziecie się budować że działki oglądają?

Ide się ogarnąć:dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry