Edysiek
odkrywca
Mateuszkowa no teraz ryczałam jak czytałam
łzy mi ciekły, bo mi szkoda było psiaka :-(
Gaja i mi łezka poleci nie raz na filmie i mojemu K. też
A z tym chomikiem nie wiem, bo tak jak piszesz może się trafić gryzący. Ja oczywiście doradzałabym szczurka ;-) no ale rozumiem, że nie każdy toleruje. To może myszka.
A z jednej strony nie możecie mieć ani psa ani kota, to chociaż taki chomiczek.
Wiadomo obowiązek i pewnie Ty będziesz musiała koło niego chodzić
tak jak ja
ale pociecha jest nawet z takiego małego stworzonka. Moje ogoniaste właśnie siedzi sobie ze mną :-)
Zaraz będę robiła kopytka. Mąż mi obrał ziemniaki, tylko cały gar i nie wiem ile tych kopytek wyjdzie. Ale nic nie powiem, dobrze że obrał ;-) najwyżej tydzień będziemy je jeść
Alusia czytasz nas a nie piszesz
;-) odezwij się
łzy mi ciekły, bo mi szkoda było psiaka :-( Gaja i mi łezka poleci nie raz na filmie i mojemu K. też
A z tym chomikiem nie wiem, bo tak jak piszesz może się trafić gryzący. Ja oczywiście doradzałabym szczurka ;-) no ale rozumiem, że nie każdy toleruje. To może myszka.
A z jednej strony nie możecie mieć ani psa ani kota, to chociaż taki chomiczek.
Wiadomo obowiązek i pewnie Ty będziesz musiała koło niego chodzić
tak jak ja
ale pociecha jest nawet z takiego małego stworzonka. Moje ogoniaste właśnie siedzi sobie ze mną :-) Zaraz będę robiła kopytka. Mąż mi obrał ziemniaki, tylko cały gar i nie wiem ile tych kopytek wyjdzie. Ale nic nie powiem, dobrze że obrał ;-) najwyżej tydzień będziemy je jeść
Alusia czytasz nas a nie piszesz
;-) odezwij się
Ale mam tak od nie dawna, jakaś taka ckliwa się zrobiłam na stare lata ;-)
a ja umówiłam się w pn na rozmowę w spr. ang ..
napewno, w marzeniach heheh. Chociaż tak z 10 min siedział i się bawił kolory troszkę mieszał, ale bardziej go interesowały te kubeczki co ta ciastolina w nich była heh.
ale myślę, że dieta na tym nie ucierpi
dopiero na spotkaniu się dowiem
do tego gorączka prawie 40 i okropny kaszel. Aaaa no i katar przez który bardzo źle mu się oddycha. Ciągle na mnie wisi, tylko mama i mama więc naprawde jest ciężko z czasem.
to może coś doradzicie ;-).