reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Dorka Miłosz tez Anaruka i psa kolejowego czytał, i Dzieci z Bullerbyn i Puc, Bursztyn i goście i jeszcze kilka innych :) O Baśnie Andersena wybrane i Tuwima wiersze i takie tam :)

A może Ala się obraziła troszkę na tą krytykę odnośnie ew trzeciej opcji??? Mam nadzieję, że nie bo ja nie chciałam nic złego napisać :(

A moja Olka chce chomiczka :confused2: Chciała szynszylka ale to za duży zwierz i ona na bank by zasikanej i zakupkanej klatki by nie sprzątała tylko to robota dla mnie by była, chomika jeszcze zdzierżę bo to małe i mało trzeba się nim zajmować. Ech jest taka sama jak ja, ja miałam cały zwierzyniec w domu:tak:

Dorka z co się dzieje z Tobą????

reklama
Editek ja zrobiłam z tego przepisu Słodkie rozmyślania: PIKANTNE PAPRYCZKI NADZIEWANE SERAMI W OLIWIE
zostało mi troche serka i jest pyszny do kanapek :tak:

Właśnie oni takie cienkie lektury przerabiali, tylko na lekcjach czytali fragmenty. Potem mogli w domu.
Ja jej dużo czytam sama. Mamy za sobą Karolcię ( obie części ), Puca, Kajtkowe przygody, Oto jest Kasia i Psa na którym ryczałam na końcu :-( (aż mi dziecko powiedziało, że mam więcej smutnych książek nie czytać ;-))
To z tego co pamiętam.
Może coś tam będą musieli w końcu sami czytać :huh: w końcu 3 klasa dopiero się zaczęła.

Oczywiście wlecę po południu ;-)

Jestem bbyłam w Lidlu bo są rajtuzki i dresy, tyllko ze jak poszłam to ledwo wygrzebalam dwie pary rajtuz a mam dosłownie 2 minuty drogi dresów już niet:crazy: ale dobre i to.
Mały spi już no ale wstał po 5 a ja idę na szmacie pojeździć i może się za jakieś ćwiczenia wezmę wreszcie:-)

Ja też jestem ale odpiszę jak mały spać pójdzie bo teraz na mnie wisi :/

Edit.

Młody zasnął ja poćwiczyłam.Pooglądałam zdjęcia Gaji i się zawzięłam :) Chciałam sobie jeszcze jedną kawę zrobić ale jakoś mnie zemdliło więc odpuściłam:/

Gaja i co kupisz tego chomiczka???

Mateuszkowa
u nas się czeka około 3 tygodni na wynik cytologi więc te 4 wcale mnie nie dziwią.
No to niedzielę masz zajętą:):) Nie lubisz tego kuzynostwa że próbowałaś się wykręcić z gościny???

Editku
może wogóle nie było tych dresów u Was. Moja siostra tak kiedyś po coś poleciała. Była 5 minut po otwarciu a tej rzeczy po którą poszła nie było.
Tak tak matka na BB a syn musi chatę ogarniać:P

Ostatnia edycja:
jolek nie wiem co z tym chomikiem będzie bo ona ma pewnie wyobrażenie, że go głaskać będzie itp a wiadomo, że chomik różny jest i może akurat będzie zaraza i będzie gryzł??? Jeszcze się zastanowię:confused2:

Co do ćwiczeń to ja standardowy zestaw rano zrobiłam i właśnie wróciłam z 2-godzinnego spaceru:tak:

Gaja a może świnka?? :-D
Editek u nas to samo w lidlu, mohery już czatują czy to dziecięce czy dla seniora..
Jolek lubie, lubie, tylko nie lubię tego jak obgadują kto jak się postawił na czyj przyjazd..eh..
Edytko ryczałaś na Psie .. ?;-) ale teraz czy kiedyś ?;-)

my już po spacerze..
cieplutko u nas, ze 20 stopni znowu

o nie ! świnka na bank nie:-p Już nawet myśle nad mechanicznym chomikiem zhu zhu pets hehe, bo zwierze to obowiązek a jak jej sie po tygodniu znudzi to co?

A ja tez na Psie ryczałam jak czytałam w III klasie:-p

kurka a ja nie ryczałam :eek:

właśnie miałam Ci pisac o tych elektrycznych chomikach hehehe ;D kiedyś było tamagoczi..teraz nie ma a tak to by sobie "zobaczyła" jak to jest

reklama
kurka a ja nie ryczałam
eek.gif

widać twarda kobitk od najmłodszych lat z ciebie była, ja dużo płakałam. Zresztą do teraz na filmie łzy ocieram jak mnie wzruszy:tak:I najlepsze jest, że mój T. też hehe:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry