reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Ala wreszcie łoo matko straszne choróbska się Was czepiły :-(współczuję.Dobrze że wreszcie wracasz. A jak tam twoja waga i dieta?

Dorota no cena niezła tyle to używany kosztuje.
Gaja pomysł niezły z tym chomikiem a ja ostatnio widziałam w tesco taką świnkę morską co chodzi i wydaje odgłosy normalnie jak żywa wyglądała i się sama zastanawiałam czy małemu nie kupić ale cena 99.99 za zabawkę na chwilkę odpada.

Normalnie nie moge się zabrać za robotę mam mega lenia czy co :confused: siedzę i piję już drugą kawę i myslę jakby tu nic nie robić:-D

reklama
Gaja no to dobrze że nie wymagasz od niego żeby miał same 6 bo to było by kiepskie heh. A Ty już jak zwykle szalona od rana ćwiczysz :-D:-D.

Editek moja dieta i waga super waże 65,8 (dziś rano) i powoli spada więc nie jest źle ;-) a ja tez mam lenia i jem śniadanie hmm musze się zabrać do roboty ....

Ala no witaj :-D współczuje choroby dzieciaków i mam nadzieje, że to już końcówka i przechodzi :tak:
Editek ja mam lenia na ćwiczenia :sorry2::sorry2::dry::dry:

mój syn oszalał, wpad w dziki ryk bo go nie wzięłam do okna jak jechał traktor :wściekła/y::wściekła/y:
to już jakas jego obsesja z tymi autami .. grrr

Editek no za 100 zł to raczej bym nie kupiła, ten chomik jakoś 20 zł kosztuje, jeździ, piszczy i cos tam jeszcze :)

Ala ćwiczę, ćwiczę :) A co tam przynajmniej efekty widać :) Aczkolwiek waga stoi cały czas, nie spada nic a nic:-p

ja widziałam tą świnke w smyku, mały to niej piszczał a i ja sie troszke pobawiłam nawet wczoraj :zawstydzona/y::zawstydzona/y:bo jak się głaszcze to pysk do góry daje, piszczy, "chrumka" :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D
ale też bym nie kupiła..za drogie dziadostwo, rzuci raz drugi trzeci i będzie truposz:-D

Witam :-)
Alusia w końcu jesteś :-)
Zdrówka dla dzieciaków, nich choróbska idą już sobie precz.

Editek ciastolina ogólnie jest fajna :tak: tylko 2 latek nie będzie się nią bawił sam, potrzebna mu do tego mama :sorry2:
I oczywiście jak najwięcej foremek do tego, te różne zestawy się sprawdzają. Moja się bawiła odkąd skończyła 2 lata i jeszcze tamtej zimy się bawiła. Nie wiem czy w tym roku jeszcze zechce :huh:

Gaja te chomiki zhu zhu są fajne, Angela ma to to i jeszcze takie jeżdżące psiaki i zagrodę do tego czy coś :rofl2:
I ma takiego królika właśnie co chodzi i wydaję odgłosy - np. chrumka jak dostanie marchewkę. Dostała od nas na urodziny.
Z tym, że tak jak większość zabawek był na topie może miesiąc a teraz stoi :eek:

Mateuszkowa to chłop to czym ma się cieszyć jak nie autami i traktorami :-p

Jolek odleń się :-D

eh, poszłam do biedronki i wydałam całą kase jaką miałam na słodycze.. ciastka, kulki w czekoladzie itp...paczki ciastek już nie ma , czekolada nadgryziona, kulki rozpakowane.. :baffled::baffled::baffled:

reklama
no chyba nie wolno :( ale mam kare bo mi niedobrze od tego, bleeeeeeeeeeeee

zjadłabym takie rogaliki :>
sama przymierzam się do francuskiego z pieczarkami i cebulką ..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry