reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Edytko mam wyniki IgE całkowite ma 623,94 a powinno być poniżej 45.
Wyszło uczulenie silne na psa i roztocza raz białko jaja, troszkę mniejsze na żółtko i bylicę.

Co do uwag Miłosz miał czerwony zeszyt od nich w klasach poprzednich a teraz ani jednej i w ogóle nie sprawia żadnemu nauczycielowi problemów.

reklama
Gaja skoro na psa to nie na chomika :) Oj to jajek też nie może:( Wysokie ma to IgE :(

Edyśku
a na co do kina córcia jedzie??
@ się zbliża to już wiemy skąd ten apetyt :-D

Editku pole powiadasz:) Myślałam że macie jakieś pole niedaleko i go tam puszczasz żeby się wybiegał :zawstydzona/y:

Mateuszkowa Jolit gdzie jesteście kobitki?????

Hej

Gaja rocznice macie dzisiaj ? czy urodziny? :dry: obojetnie to czy to dolaczam sie do Edyska i rowniez 100 lat :-)

Editku ja tez zapuszczam i jestem happy bo coraz lepiej wygladam bo juz mi troche klaki odrosly no i cera sie zaczyna wygladzac ... wracam do zywych :-D bo ostatnie pol roku nie bylam soba,dosyc,ze fryzura nie ta to jeszcze geba w pryszczach :no:

A co do butow ... :nerd: kurde nie wiem,chce wysokie ale ja tez nie za bardzo na wysokich obcasach pomykam...choc teraz mam dwie pary zimowych na 8-cm obcasie i daje rade :sorry2: tylko to takie mocne,grube obcasy a co innego cienka szpilka ,dlatego szpilek nawet nie chce tylko tez cos a'la to... chyba polatam dzisiaj po sklepach i poprzymiezam...ale z ta strona zalando jest tez tak,ze nie place za wysylke ani za odsylke.Tak wiec moge zamowic a w razie czego po prostu odeslac i juz.Bo zo zaplaty mam tez dwa tygodnie od momentu odebrania paczuszki... to nie tak jak w PL,ze z gory sie placi i dopiero Ci wysylaja.

Mateuszkowa pogniewalas sie czy co?? wiesz...to zarty :-D co zlego to nie ja .. :* ;)

Hejka:-)

Gaja Wszystkiego Najlepszego z okazji 18- nastki;-):-D 1oo Latek!!!
Jolit a co ci się z cerą działo?

No wreszcie dzisiaj do kina jupiiii to nic że dopiero na 20 co tam doczekam się hehe

aha i kupiłam sobie wczoraj baterie do wagi i co widzę dzisiaj 2 kg mniej zawsze to coś, chociaż idzie mi to jak po gruzie:baffled:

Ostatnia edycja:
Fat Burning Workout 1 - YouTube

zrobiłam prawie całe tzn 2 część też i padam, do tego abs i Mel b abs.

I dziękuję za życzonka, Jola ja dziś 31 lat kończę:tak:

aha i kupiłam sobie wczoraj baterie do wagi i co widzę dzisiaj 2 kg mniej zawsze to coś, chociaż idzie mi to jak po gruzie
baffled5wh.gif

Ale to zawsze coś kochana, gatulki :)

Cześć. Ja dopiero usiadłam z kawką. Ogarnęłam z rana trochę chatę a potem na zakupach byłam bo w lodówce echo, a i przy okazji w Rossmannie zakupy zaliczyłam. Młody od razu po przyjściu spać poszedł a ja poporcjowałam mięsko i pomroziłam i zasiadłam do kompa:)

Gaja
najlepsze życzonka:)
No to jutro wypróbujemy nowe ćwiczonka:)
A weź nic nie mów z tymi wizytami u lekarzy... trzeba mieć końskie zdrowie żeby chorować z naszą służbą zdrowia:/

Editku no i doczekałaś się kina:) jeszcze tylko kilka godzinek:)

Jolit pamiętaj że to tobie buty mają się podobać a nie nam, i to Tobie ma być wygodnie:) Na pewno znajdziesz coś fajnego:)

Dziewczynki czy Wy swoim pociechom nakładacie już kozaki czy jeszcze w półbutach śmigają??

reklama
Dziewczynki czy Wy swoim pociechom nakładacie już kozaki czy jeszcze w półbutach śmigają??

jolek Maks w tym tygodniu ma już te ocieplane zimówki za kostkę, jest normalnie zimno, mi dzis na spacerze tak ręce zmarzły, że miałam problem z odpięciem barierki od wózka :/ także zdecydowanie w zimówkach już :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry