reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Gaja :* a dentysta w innym mieście?? 800 zł to b. dużo, ale pamiętaj, że nowemu panu noga się wreszcie powinie i wszystko będzie wtedy jasne. myślisz o pracy, czy odpada??
Editku, Mati ma TYLKO kaszel, gardło jako takie, czysty, bo oczywiście co ? u pediatry ani grama kaszlu a w domu gruźlica normalnie :/ mamy tylko syrop. P wykupi wieczorem to dostanie..
Edytko staram się nie nastawiac się źle, ale jak najdzie mnie jakaś zła chwila to myśle :sorry: zobaczymy co będzie .. butki fajne aczkolwiek dla mnie za wysoka podeszwa , ja w zimie chodze w takich ala górskich-trekingowych. uwielbiam je. mam je już ze 3-4 lata, są włoskiej firmy, no dałam za nie jakieś 300 zł na promo wtedy! więc dużo i podeszwa jest nawet nietknięta, leciutkie ciepłe :tak: kozaczki mam, ale jakoś mi w nich nie podrodze :-D

a ja wczoraj sobie siadłam z całym impetem na kant malego stolika. Wyobraźcie sobie ból. doopy to ja nie czuje, mam krwiaka, rane i siniaka na pół półdupka. bosko .

reklama
Dorka no własnie nie znam dobrego dentysty w innym mieście co by miał podejście do dziecka i zrobił to w miare sprawnie:confused2: Boję się, że trafimy na partacza co zamiast wyrwać za jednym zamachem jeszcze skruszy i będzie po kawałku rwał (kiedys tak sama miałam z mleczakami pod koniec podstawówki :/).

Zrobiłam sobie obiad, już nie wiem kiedy sobie specjalnie gotowałam :)
A co do pracy T. to chyba jak nie rozejrzy się za czym innym to za każde potknięcie to on baty jako z-ca zbierze a nie kierownik. Bo jest takie cos jak delegowanie uprawnień, więc tamten wydeleguje ile sie da i rączki czyste:confused2:

Dorka a może mąż Ci masaż zrobi ;-)heh Mojej sąsiadki wnuczka tez ma tylko kaszel ale mowiła że lekarka podejrzewa że może z grzejących kaloryferów.

Gaja jakas dziwna ta firma zabrali premię za awans aż sie wierzyć nie chce to może chociaż by mogli podnieśc pensję deb...ile:wściekła/y:.

Editku ta firma to już dno, kiedys byli na fali jako największy zakład w okolicy w tej chwili kierownicze stanowiska zostały obsadzone przydupasami dyrektora, bez kompetencji i wiedzy na temat danego działu, ci co kierowali działami z powodzeniem zostali zdegradowani na z-ców, to ja nie rozumiem o co chodzi??? I oni chcą firme postawic na nogi - phi - już widzę jak ci zdegradowani będa sie teraz palic do roboty:confused2:

Gaja no to wyjście jest takie, że trzeba szukać czegoś innego. A nuż się trafi jakaś okazja ? skoro z dentysta nie masz zaufania to może lepiej nie ryzykować ? ale chociaż zdjęcie by się przydało albo konsultacja ? Ja często w necie opinii szukam :zawstydzona/y: ale nie zawsze się to sprawdza, zależy jakie ma się oczekiwania co do konkretnego lekarza..

Editek masaż hehe nie, dzięki , to jest raczej ta z tych sytuacji kiedy jeśli boli to boli ;-) co do kaszlu - możliwe, że od kaloryferów, ale żeby aż tak ? mokrym kaszlem ?

Hejka. My już w domku od godziny. Zajadam się marchewkowymi muffinami :):) Ech mieliśmy do siostry jechać dopiero na andrzejki a tu taki niespodziewany wyjazd. Pomijając pogrzeb to wizyta udana. Kuzynka tym razem nie biła Igorka, bawili się bardzo ładnie.Wczoraj nawet szaleli do 23:30 :szok: Dziś powstawali po 8mej i Igi od po 11tej zaczął marudzić. Udało się że nie spał, ale drogę powrotną przespał całą od włączenia silnika u siostry do wyłączenia pod domem. Udało mi się przy okazji wczoraj w Deichmannie kupić młodemu butki zimowe:)
Padnięta jestem. Kiepsko spałam w nocy:/
Postaram się później Was nadrobić. buziaki

witam,
już dziś z lepszym humorem a i słonko za oknem :)
Zjadłam sobie śniadanko i za godzinkę biorę się za ćwiczenia:tak:
Jeśli Maks łaskawie wyrazi chęć wyjdziemy na spacer bo ostatnio woli czas spędzać w domu niż z niego wychodzić, zapewne związane jest to z zimnicą i tym, że łapy mu marzną a nie da sie ani przykryć kocykiem ani rękawiczek nałożyć :/

Hej:-)
No to mój znowu odwrotnie jakbby mógl to by caly czas na dworze był i nie wracał do domu hihihi a co do rękawic to też nie daje sobie ubierać ale kocykiem daje się przykrywać na szzęscie nie musiałam jeszcze koca używać. U nas pochmurnie ale za to 8 stopni już jest także ciepło, ostatnio w swojej skórze chodziłam bo cieplo było aż mi lżej normalnie hehe.
Ide i ja cosik poćwiczyć....

hej
u nas znowu mgła :confused2::confused2: nie wiem czy gdzies wyjdziemy bo jest taki smog nad krakowem od paru dni, że dramat :confused2::confused2:

Jolek jakie butki kupiłaś ? u nas ze spaniem jest.. dziwnie powiedziałabym, wczoraj Mati zasnął przed 21( tak to by kimal już o 19.. ) , bo P jechał na sygnale po smoczek do sklepu :-D i wstał dziś o 7 :/ :/ to za wcześnie.. :-D:-D:-D

Gaja no to kiepsko z tymi rękawiczkami :/ nie da się go przekonać ? na szczeście moj jeszcze nie zdejmuje.. jeszcze ..

ps- widziałyście ćwiczenia Jillian Michales ? ten program 30 dniowy .. ???

reklama
Witam :-)
Jakoś dzisiaj mam lenia. Obiadu nie muszę robić, bo jeszcze mam. I chyba z racji tego, że nie mam za dużo do roboty to tym bardziej nie chce mi się kompletnie nic robić.
Na 13 mam zebranie w szkole, akurat zdążę przed pracą. A najlepsze jest to, że miało być na 15, ale wczoraj rano spotkałam panią i się zgadałyśmy. Powiedziałam, że na 15 to ja nie mogę, bo będę w pracy. To ona na to, a to zrobimy na 13 :-p Jej tez to na rękę, bo będzie mogła szybciej do domu pojechać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry