• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Dorka u nas też jak nie pada to sloneczko to mży no masakra ale za to cieplo jest 15 stopni miałam dzisiaj, no gumiaczki fajnna rzecz a mój w adidasach chodzi albo w tych jesiennych trzewikach, e to fajan imprezka Ci się szykuje;-)haha ja mojej teściowej smsa wysyłam bo jak kupowaliśmy jej coś albo dawalismy kasę to ona nam nic tylko smsa no to my tak samo a co bede na nią jeszcze tracicc wole dzieciom cos kupic za to hahaha. Ładnie małego wymęczyłaś to chyba ci padl odrazu heh:-)

Gaja to chyba było do m nie o tych prezentach :-) A i przyłączam sie do pytania Jolek jak ty to gospodarzysz bo mi chocbym niewiem co robiła zawsze braknie heh tylko że ja nie mam stałej pensji co miesiąc:cool:

Jolek dobrze że mały już zdrowy nie ma nic gorszego niż chore dziecko, a mój strzyżenia odpukac sie nie boi starszy się bał jak szlak dwie osoby go musiały trzymać heh Ja juz dokupowałam te z rossmana ale mój je 5 butli dziennie bo on takie niejadek że tylko kasza. Tzn. je wszystko ale to tak dziubie bardziej niz je a jak zje mleczko to wiem że głodny nie jest:happy:

reklama
Editek coś Ty :/ zasnął po 15.. dlatego, że nie chodził tylko go wiozłam :/ u nas to właśnie tak wygląda.. :/ u nas to niestety prezencik jakiś musi być ale starczy coś drobnego dla nich
Jolek to twardy zawodnik :/ :/ dziewczynkom to byśmy spięły a chłopakom no to nie bardzo ;D ja też muszę mojego podciąć bo juz grzywa w oczy zaczyna wchodzić

no i ciemno za oknem już dawno :/ :/

Editku u nas na razie trzymać nie trzeba, siedzi w foteliku, ale nie wiem co za jakiś czas będzie. Mojej kumpeli syn też tak nie lubił strzyżenia i dwie osoby nie dawały mu rady jak był mały.
Kumpla córa z kolei nie cierpiała myć włosów.Jak ona się darła w kąpieli jak jej głowę myli.Pierwszy raz myślałam,że ją ze skóry obdzierają takie wrzaski z łazienki dochodziły!

Mateuszkowa u mnie cały dzień ciemno za oknem :/:/

He he dziewczynkom to byśmy spięły. Przypomniało mi się od razu jak byłam ostatnio u siostry. Oni polecieli przed pogrzebem na różaniec a ja w domu z dzieciakami zostałam Miałam ubrać i uczesać siostrzenicę...nie wiedziałam jak mam się za to zabrać nic mi nie szło więc spięłam jej tylko do góry grzywkę a tu zostawiłam loki rozpuszczone. Normalnie dwie lewe ręce miałam
:-D

Ostatnia edycja:
Jolek haha no to nieźle :P :P ja się łapie na tym, że z tyłu łapie Mateuszowe włosy w kitke:eek::eek: co się ze mną dzieje :eek::eek::eek::eek:

dziewuszki może zrobimy jakieś zawody w odchudzaniu ?????? bo ja nie mam motywacji żadnej ;(( nosz nic nie robie tylko żre ;((

Mateuszkowa ja jestem za!!!! Chcę do świąt schudnąć co najmniej 5 ale najlepiej to z 10kg. Dziś postanowiłam ostatni dzień luzu.Chodziły za mną żeberka więc dziś na obiad, a od jutra żelazny dukan!!!!!! Nie ma że boli! Jadę na święta do rodzinnego miasta i muszę jakoś wyglądać :)

mój synek w opasce (nie wiem czy pokazywałam

miś 017.jpg
tu podczas obcinania

Załączniki

• miś 037.jpg
    miś 037.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 51
Ostatnia edycja:
Jolek jak to w opasce? hehehehe ;D coreczki Ci trzeba ;D
Zdjęcie " u fryzjera" wymiata, aż mi źle na serduchu jak widzę ten płacz :sorry::sorry: a np. z zaskoczenia nie probowałaś ? ja podchodziłam od tylu i ciach z jednej str, za 10 min. z drugiej .. bo u Was to prawdziwy salon ;D

To jak, wyzwanie podjęte?
Ok!
ważymy sie jutro rano! zapisujemy i kolejne ważenie za 2 tyg żeby spr. efekty :-)
jak dla mnie dieta - 5 posiłków!!!!!!!!!!! bo narazie mam 3 !!!! i ten na noc wielki! zero słodyczy! dziś się napchalam chałwa i ciastkami..coś czułam, że to ostatni dzień :P

idę budzić Małego :/

Ok to się ważymy. Chociaż ja @ mam więc nie wiem czy waga będzie miarodajna.

Jakbyśmy mieli Twoim sposobem mu włosy obcinać to cały dzień by nam zeszło. Młody ma bardzo gęste włosy, a tak 15 minut i po kłopocie.
Opaskę to on sam przychodził żeby mu nakładać a potem kiwał główką żeby sprawdzić czy spada czy się trzyma :)

Jolek ja od tygodnia jestem przed @ ..... to jeszcze gorzej :/

no to jak ma gęste włosy to inaczej.. ja ścinam jednym cięciem wszystko :P :P fryzjerki ze mnie nie będzie, ale u Was to obcięcie całkiem, całkiem :D

reklama
Witam :-)
Dzisiaj dostaliśmy w pracy paczki ze słodyczami, ful wypas ( w końcu jesteśmy w spółce z kilkoma firmami słodyczowymi ). Na razie przytargałam i schowałam, ale pewnie na długo nie da się ukryć dwóch kartonów. W tym roku i ja mam zamiar korzystać. W tamtym byłam twarda i nie zjadłam prawie nic, chyba tylko 2 paczki orzechów w czekoladzie.

U nas pogoda też dobijająca i w związku z tym nastrój jakiś taki denny :eek:

Pytałyście co czytam, a więc nie czytam nic bo mi się nie chce. Zaczynam i jakoś nie umiem się skupić. Mam jeszcze 3 książki i na razie czekają na lepsze dni, a w bibliotece to córa pożyczała sobie.

Gaja to zaradna jesteś z tymi prezentami, ja jeszcze nie wiem co komu ? Na szczęście tylko dzieciom, ale i tak pewnie kupię dopiero w połowie grudnia jak zwykle.

U nas nie ma ani siłowni ani aerobiku, nic a do miasta nie będę specjalnie jeździć.
Jolek ja uwielbiam zumbę i ratowałam się filmikami z netu. Jednak moja miłość do niej chwilowo osłabła ;-) i czeka na lepsze czasy.
No to macie przeboje z tym obcinaniem, ale efekt końcowy super :tak:
Pamiętam, że u nas był problem z obcinaniem paznokci. Nawet na śpiocha nie dawało rady, bo zaraz się budziła.

Editek my mamy co miesiąc pensje a i tak zawsze braknie. No może jakby te pensje były większe to by było inaczej.

Mateuszkowa jakoś mnie te Twoje zawody nie motywują :sorry:
Nie wiem kiedy się zważę, bo do soboty wstaję o 5 rano i nie będę rano zapalała światła w sypialni, bo mnie mężowy powiesi. Jak nie zapomnę to zważę się w niedzielę.

Mi dieta jest raczej nie potrzebna, tylko trochę ruchu by się przydało. Ale na razie nic z tego, bo nie mam chęci na nic, a jakieś ćwiczenia to ostatnie co by mi się chciało :eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry