Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

znowu wróciłam do starej a nawet chyba mam trochę wiecej
no ale jak się pofolgowało to tak jest, dobrze że dziewczynki wpadły na ten fajny pomysł z odchudzaniem do świąt bo inaczej to bym chyba w nic nie weszła
.
;-)
mam podobnie jak Ty..dlatego najlepiej wychodzic bez kasy
współczuje tego babsztyla z matmy :/ ale Twój synek to chyba umysl ścisły, co ?

to aż mi się odechciewa no ale tak najłatwiej nic nie robić a potem narzekać.
A mój Adrian to tak różnie lubi matmę ale przez ta babę się zraził trochę ale lubi też polski nawet na kółko chodzi moim zdaniem najbardziej nadaje się na komentatora sportowego, potrafi np. na you tube komentowac mecz razem z komentatorem haha. No i oczywiście gęba mu się nie zamyka dlatego pani go chyba lubi na polskim bo zawsze ma najwięcej do powiedzenia chociaż nie zawsze w temacie hahaha
Także zmył się z praktycznie ostatnimi ludźmi, no i dziś do pracy to ja nie wiem jak jego szwagier będzie dziś w pracy jak schlał się tam - wiesz musiał dobrze potem maślić i podobne rzeczy, właśnie tacy potem mają dobrze
.
Bo stwierdzili, że najmłodszy to ma lać a ja tylko skwitowałam, że od razu widac jak go traktują jak sługę-murzyna do roboty za najniższą pensję
Ech szkoda gadać:-(Gaja a ja mam jeszcze pytanko na temat oszczędzania.Ile według Twoich wyliczeń wychodzi Wam miesięcznie na jedzenie?
czyli myślę, że teraz gdy troszkę sie przypiłowałam z wydatkami będzie jakieś 1100 zł
to max jaki zakładam.