Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

bo tam muszą schudnąć bo jak pokażą się za kilka m-cy w tv? Dalej grubi? to jest mocniejsza motywacja. Ale ja żadnej takiej nie miałam, robiłam to dla samej siebie to była dla mnie wystarczająca motywacja

5 moreli i pół słoika 330 ml borówek domowych robionych i tyle 
Niestety trzeba negować i mówić nie bij mamusi bo to boli i jest mi przykro itp. Tym sposobem testuje na ile może sobie pozwolić, tak samo jak z rykiem i rzucaniem sie na glebisko lub tym podobne
Ja to trzeci raz przechodze i miejmy nadzieję ostatni
Bo stwierdzam, że póki małe to pikuś w szkole to dopiero sie zaczyna, to siedzenie nad lekcjami, sprawdziany itp itd. Na szczęście Miłosz jedzie powyżej średniej klasowej 
. Poszłam przykryć samochód, bo nie mam zamiaru go rano skrobać. Do garażu nie chowam, bo mamy miejsce na 1 samochód a na podwórku 3. I tak najczęściej teść swój chowa. A po za tym jak się wjeżdża to tak na styk lusterkami i mój mąż mówi, żebym nie wjeżdżała ;-)
ale będę Wam kibicować. 

Ciekawe kiedy do nas dojdzie ten snieg u nas ciepło było wczoraj dzisiaj troszkę chłodniej. Diety muszę się trzymać ale bez chinskich zup heheh to tak na deser bylo
.
:-) masz szczupłe i super wymodelowane cialo a zwłaszcza brzuch :-)