• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Witam :-)
Wstałam i przeżyłam szok patrząc na termometr -14 :szok: Teraz jest -12 więc coś się poprawia. A do sklepu muszę zaraz iść.

Gaja my też sami palimy w piecu. Teraz jeszcze się nie pali i jest nieco ponad 19. A tak w dzień to jest około 22, chyba że ktoś przychajcuje to dojdzie do 25, choć nawet ja takiego gorąca nie lubię.
Ogólnie i tak nawet jak ciepło to ja i tak chodzę w długim rękawie, a moja rodzinka porozbierana.

Mateuszkowa rób test, co ma być to będzie. Ja bym chyba nie dała rady, ostatnio spóźniła mi się @ kilka dni i robiłam ;-)
Nie martw się tabletkami na samym początku dziecko jest mocno chronione i raczej nic mu nie szkodzi. Ale wiadomo lepiej uważać.

A podjadaniem mikołajowym się nie przejmujcie w końcu jest raz w roku :-D
Potem tylko święta przed nami i już będzie łatwo ;-)

Nie wiem co komu jeszcze :sorry2:

Dobra idę się ubrać w końcu.
Mam w planach dzisiaj porządki z racji tego, że mam wolną sobotę :-) Niby powinnam iść, ale pogadałam z kierownikiem i nie muszę. Koleżanka poszła na chorobowe i teraz cały tydzień będę chodzić od 8 do 16. I znowu nic w domu nie zrobię.

reklama
Cześć moje ranne ptaszki:) my dziś też wstaliśmy wcześnie bo przed 8mą :dry: Mój syn coś się przestawiać zaczyna,więc i ja muszę się przestawić na wcześniejsze chodzenie spać. Chatkę już mam praktycznie ogarniętą, zostało podłogi pomyć. Zaraz biorę się za ćwiczenia a potem na spacer z młodym pójdę.

Gaja udanych zakupów :) A może jednak coś znajdziecie:)

Editku 3:30 :szok: no to młody zaszalał. Czekamy na fotki :):):)

Edyśku strasznie mrozi u Was! Super,że wolna sobota Ci się trafiła, szkoda tylko że nie odpoczniesz. Koleżanka już na ciążowe zwolnienie poszła?? Pewnie teraz do świąt będziesz tak pracowała.

Mateuszkowa czekamy na wieści :)

Ech właśnie mi M ciśnienie podniósł :wściekła/y: Dlaczego faceci mają takie małe mózgi?!

Fotki wstawiłam na fb bo tam szybciej:-) Jolek widzisz co ja z moim mam i tak kilka razy dziennie wywala wszystkie zabawki hehe a ja zbieram i dziwne czemu ciągle jestem zmęczona nie licząc spacerów i całej reszty którą muszę zrobic to poprostu marzę zeby już była 21 jak mały spi wtedy wreszcie sobie siadę:-) hahaha.

a co do sanek to mi się jakiś dziwny egzemlarz dziecka trafil bo on ciągnie a siedzieć nie chce :/ haha

No i ja już po ćwiczeniach. Pot płynie po mnie strumieniami. Młody przysypia więc chyba chwilowo ze spaceru nici. Z drugiej strony dobrze, bo zdążę się na spokojnie umyć i kawkę spić :)

Editku fotki super. A Ty przy młodym masz tyle ruchu że już ćwiczyć nie musisz :-D Jedynie mógłby troszkę dłużej spać :):)

Jolek ja nawet nie mam kiedy ćwiczyć tzn. robię troszkę ale aż tyle co Gaja czy ty bo mały nie pozwala haha i ja sobie wreszcie kawke zrobiłam:-)
Zabawki wysegregowalam i jedno pudlo do piwnicy wyniosłam, dwa prania zrobiłam i powiesiłam dwa sciągnęłam i poskładalam, obiad gotowy mordka pomalowana jeszcze przelecę z odkurzaczem bo podłogi wczoraj szorowałam i woollnneeee!!! Tzn. idziemy na spacer haha troszkę zimno ale jeszcze z godzinke i idziemy bo mlody gad spi :-)

A gdzie reszta Was Gaja i jak kupiłaś narożnik?
Dorcia haalllooo!
Jolitka Ty to juz wogle gdziesz sie podziewasz?:confused:

hej kobitki

patrzę rano a tu jak u Edyśki temperatura.. - 13 .. i myślę sobie nosz cholera a wyjśc muszę :/ ale poszłam bo jak mus to mus
auto zamarzło całkiem nawet szyba w środku!! nie wiem jak ??? podgrzewalam je z 20 min na parkingu żeby odskrobać szyby :szok:
aha test ujemny..

Jolek ja przestałam brać jak zaczęłam się zastanawiać czy coś może być no ale co wzięłam to moje.. co ten Twój M wymyślił ????
Gaja no masz racje, ale nie mam pkt odwołania co do ilości dni, postanowiłam, że w styczniu ide do nowej ginki i obgadamy te sprawy .. wybrałaś ten narożnik ???
Editek co ten Twój synio sobie umyślił ;D niezłe ma z tym spaniem .. a na spacerze się doziębiłam bo jak musze caly czas gadać do małego to jak inaczej :zawstydzona/y: a sprząta te zabawki chociaż ? hehe nieźle wlazł do tego pudła ;D
Edysiek fajnie z sobotą :tak: i jak cieplej u Was ??? u mnie teraz z -6 ..

Mateuszkowa jesteś. Od rana mi w głowie siedzisz. Cieszysz się,że test ujemny czy ci smutno??
Mój M drobnostka ale jednak... Stara się zostawać teraz w robocie godzinkę dwie dłużej żeby godzin nałapać, bo grudzień ogólnie marny w godziny a do tego między świętami a sylwestrem nie będzie chodził do pracy więc już całkiem godziny w dół polecą. Jutro planuje też pójść na kilka godzin,ale stwierdził że może dziś wyjdzie szybciej...ech to po co zarywać niedzielę skoro dziś szybciej wychodzi.Niech zostanie dziś normalnie a jutro nie idzie, bo te jego "łapanie " godzin mija się jak dla mnie z celem!!

Editku przy tym ruchu co Ty masz to ćwiczenia zbędne.
Jolit nas podczytuje ale weny nie ma do pisania:) Bynajmniej tak mi napisała:P

Dorka taaa zbiera sama zbieram tak z 8 razy na dzień i jak widzi że juz kończe to dorzuci ze dwie zabawki:baffled: najlepiej ostatnio wyzbierałam wszystko poszłam do drugiego pokoju po odkurzacz i co wchodze a on wszystko rozsypał od nowa hahaha to na zdjęciu to z dwóch takich pudeł co w nim leży rozsypane. U mnie rano też -11 ale na szczęscie nie musiałam nigdzie wychodzić:-).A co do gadania do małego to ja też ciągle gadam a na spacerze to zwłaszcza jedno słowo no może dwa stój i poczekaj:-D

:-D:-DJolek a co twój mąż robi jeśli mozna spytać bo chyba pisalas ale gdzieś mi uciekło?;-)

Jolek zważając na to co brałam - te leki, to cieszę się, że ujemny aczkolwiek myślę teraz czy nie będzie problemu z drugim jak mam takie hece z cyklem:baffled: faktycznie, lepiej jakby nd była wolna..
Editek niezły jest hahaha ja to cale poematy mowie, co gdzie i czym jest opisuje -_- jak ślady robić śniegiem sie rzucamy i gadam cały czas, że samolot leci, że to ,że tamto a ile się udre, żeby do domu szedł albo ne wystawał pod ogrodzeniami i bramami po0 30 minut bo on ma chyba manie i trzepie wszystkim :baffled:

wczoraj wydałam w tesco 790 zł...
dobrze, że miałam żniżke 10 %
a reszta bonami, uff... :-)

reklama
Dorka lo matko to cos Ty nakupiła telewizor hahaa ja mojemu tez mówię ale jego to nie bardzo obchodzi chyba:baffled: bo on goni przed siebie hehe a jak go dogonię to kuca bo niby taki zmęczony:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry