hej
testu nie robiłam bo zcykorzyłam, już prawie czułam @ nad ranem i nic.. :/ jutro robię. a później jadę na ang, a na 11 do fryzjera idę i może popołudniu znajomi P przyjdą z psem na spacer żebyśmy szli i jeszcze wycieczka do Ikei nas czeka tylko kiedy ?????????? ew. na Rynek bo jest teraz pięknie
mam zle przeczucia kurcze :/ bo jakbym by,ła już W.. no to.. wszystko fajnie, lecz troszkę za wcześnie.. no i to moje odzywanie i tony lekarstw bo jestem chora dalej :/ scorbolamid cała paczka, theraflu, syropy.. i to mnie najbardziej przeraża :/
dobra nie smęce :/
EDitek korzenne z Aldi, ale chyba wszystkie sa podobne, takie cienkie i w kształcie mikołajów i domków mam.. ja dziś wracałam ze spaceru sama bo zamarzłam a P z Matim został -_- u nas było z - 4 a odczuwalna z - 6/7.. pewnie sika dlatego, że tyle pije

może się przebudza bo pęchrze pełny i siup..może wysadzaj go ok 24 ? ja mojego też siła tacham do domu z tego mrozu -_- nie wiem skąd on ma tyle siły..
Jolek mala kosteczka czeko nawet wskazana, bo potem nagle rzucisz się na całą tabliczkę.. waga na pewno nie ucierpiała na tym

oby to ten wirus z @

ja powiesiłam lampki na karniszu a okna ma syfiaste od rąk Mateusza.. dziś P wygląda i mówi :.. "ale brudne to auto, trzeba umyć. ".nosz kurde a okna to co ?
Gaja obyś miała racje ;D czemu tak zimno u Was ??????? u mnie jaj u Editka, ja hasam w koszulce na ramiączkach czy dzień czy noc.. Mati w krótkich .. ponoć taka temp zdrowsza, ale oby nie za zimno .. dalej trzymam kciuki za Maksia
Olisia nie mam pojęcia