• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

reklama
Olisia w sensie, że cała sprawa z wypadkiem o wiele bardziej przerosła wszystko, niż byśmy płacili tylko za pobyt w szczyrku....

idę zdychać pod kołdre...

A co tu taka cisza co:wściekła/y::-D!!
My wróciliśmy z sanek tylko mały kurde sie nie słucha i nie chce siedzieć ale to standard heh z górki nie zjedzie tylko gania i sie rzuca po śniegu właśnie się usypiamy i odpoczywamy tzn. ja z kawką bo od rana zapierdziel.
Moja dieta w miarę nawet jak zjem coś nie teges na chleb bialy to tylko rano i oczywiście juz nic nie jem od 16 tylko piję zważę sie w poniedziałek jak okres juz sobie całkiem pójdziei i wtedy zobaczymy czy coś spadło hehe.

Olisia ja chcę Greya jesli mogę prosić:-)

Jolek to jak zaczynasz diete na calego? A w ramach ćwiczeń sprzątanie łazienki zaliczasz? hehe:-D

Mateuszkowa o kurde no to nieciekawie macie. Dobrze że Wam sie nic nie stało to njaważniejsze a reszta jakoś bedzie:sorry:.

Edysiek jak tam twój remont?

Gaja a ty gdzie ? jestes

witam,
mało piszę bo dzieciaki wszystkie w domu mam, ferie u nas już są i to w sumie one kompa okupują najwięcej:tak:
Piszecie o sankach to u nas tez sypnło i wczoraj na chwilkę wyszłam do mamy na sanki z Maksem:tak: Po inhalacjach jest o niebo lepiej, dzis tylko do lekarza podejdę po Pulmicort bo mi sie kończy ale bez Maksa bo nie chcę aby znów cos złapał:confused2:

Dietowo raczej dobrze, dziś @ przychodzi sobie już czuję, że brzuch pobolewa:confused2:

Witam :-)
Editek strasznie powoli :wściekła/y:
Olisia wciąga i to jak :tak: i działa na wyobraźnię ;-) Przebrnęłam przez połowę, czas na czytanie mam niemal tylko wieczorem jak z pracy wracam. Jakoś do tej pory nigdy nie czytałam żadnego e-booka jakoś nie byłam przekonana, na szczęście laptopa da się wziąć do łóżka :-D

Gaja u nas jeszcze tydzień do ferii

U nas zima na całego, uwielbiam :-)
Potem muszę iść w sprawie ubezpieczenia samochodu to chyba spacerkiem pójdę.

A gdzie reszta Mateuszkowa ? Jolek ? O Jolicie już nie wspominając

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry