reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

myangel witaj :))
jakas diete stosujesz? napisz cos o sobie i twoim odchudzaniu? bo widze ze suwaczek przesuwa sie w ta lzejsza strone

Ja stosuje Diete Dukana, zreszta Ty chyba tez sie przymierzalas czy jestes na niej? Na któryms watku widziałam ;-)

Dzisiaj mam 13 dzien diety, jak widac -3,5 kg ale wzielam sie ostro za siebie bo juz patrzec nie moglam, odstawilam anty, wyleczylam tarczyce (co wczesniej mi przeszkadzalo w zrzuceniu wagi) i jakos idzie. Cwicze 1 godzine dziennie, czasami 20 minut dluzej.

reklama
myangel ja teraz nie stosuje dukana, jakos nie moglam wytrzymac na nim, to jedzenie jakos mi nie smakowalo, w tym roku mialam 4 podejscia i wytrzymuje max 10 dni wiec odpuscilam. Fakt szybko sie chudnie no ale co z tego skoro tylko niecale dwa tygodnie daje rade a pozniej odpuszczam. Teraz jestem na diecie od dietetyka i jest smacznie, zdrowo i kolorowo :-D
tez staram sie cwiczyc i zobaczymy jakie efekty beda. Teraz mam juz 4 dni przerwy bo same imprezy mam, w zeszłym tyg piedziesiate urodziny mamy, w niedziele bylam na osiemnastce, dzis siora ma urodziny, jutro mama imieniny weekend dzien babci i dziadka wiec ogolnie mowiac masakra, ale od poniedziałku rygor i zero innego jedzenia niz dietowe.

u mnie od wczoraj @ a więc i ssanie na słodkie się włączyło, zjadłam tonę chyba:dry: Aż mam dzis kaca przejedzeniowego po nich głowa boli i niedobrze, więc dziś leciutka dietka raczej:tak: Nienawidzę tej mej ciągoty do słodkiego, jest straszna:no:

hej

u mnie waga większa :no::no::no:

sama nie wiem na jaką diete się zdecydowac prócz MŻ bo odkąd jestem przeziębiona to w sumie tylko chleje jedną herbate za drugą i jem jakies śniadanie i kolacje, nic więcej

nasze wszystkie plany wakacyjne legly w gruzach, bosko po prostu, ale nie odpuszcze

Edysiek, Olisia zachwalacie tak tego Greya, że chyba zaczę czytać
Myangel witaj :-)
Olisia gratki mega spadku wagi! oby nie wróciło!!!!!!
Gaja czasem trzeba..

dziewczyny jakie macie pomysły na prezenty na dzień babci i dziadka???
przeciez nie będe się obkupywać w niewiadomo co bo to ma być od dziecka a nie ode mnie, rok temu daliśmy laurki z odciśniętymi łapkami Mateusza + zdjęcie

Hejka :-)
U mnie w miarę dietowo ehh...
Normalnie nie mam czasu na pisanie to dzięki Olisi hehe odkąd przesłała mi Greya to się zaczytałam hahaha:-D
To trochę nie moje klimaty a jednak oderwać się nie mogę heh pierwszy tom juz prawie kończę heh

Dorka czytaj czytaj hehe a na dzien babci i dziadka to ja tam tez się nei rzucam jakaś wieksza czekolada i dziękuję przecież dzieci nie pracują żeby ich prezentami obsypywać :-D:-D:-D

Olisia dzieki za książkę:-)

No to uciekam czytać dalej heh

Hejka. Przepraszam za nieobecność ale też mnie lektura wciągnęła. Przeczytałam wszystkie części Greya i smutno mi że się skończyły. Super książki, super się czyta:) I nie chodzi mi o część zbreźną :P Lecę sprzątać, wdepnę jak mały spać pójdzie.

ja tam nie wiem co kupimy dziaskom, widziałam fajne takie poduszki - jaśki z napisem dla kochenej babci/dziadka może cos takiego, najlepsze, że ja mam jeszcze babcię i T. ma w ?Dzień Babci urodziny 35:-D

Poczytałam trochę i widzę,że mamy nową koleżankę:) Myangel witaj :)

Gaja super że z Maksem już lepiej. Ferie trochę szybko co?

Mateuszkowa współczuję wypadku.Całe szczęście nic Wam się nie stało. A jak doszło do wypadku, nie macie ubezpieczenia że piszesz o wydatkach??

Edyśku
już jestem:)

Editku
oj dieta od poniedziałku bo ja teraz na weekend w gości jadę na urodziny szwagra i wiesz tort i te sprawy..:)

Olisia
a jakieś ruchy na wadze były ja dietkę stosowałaś przez te kilka dni??

Ciemno dziś jakoś u nas do tego odwilż idzie... ech nienawidzę jak się śnieg roztapia i ta chlapa :/

Dla dziadków jeszcze nic nie mam. Nawet kartek nie kupiłam bo przecież moi rodzice nie mieszkają na miejscu a i babcie mam daleko. Szukałam ostatnio w pobliżu ale nie ma kartek na tą okazję w moich sklepach. Jak się nie wyrobię to trudno. A dziadkom na miejscu też nie wiem czy coś kupimy czy zadzwonimy z życzeniami, oni Igorowi pod choinkę też nic nie dali !

Ostatnia edycja:
Witam :-)
Ja na razie przeczytałam część 1 i książka jest naprawdę super i to nie ze względu na sceny ale na to, że czyta się ją lekko i nie sposób się oderwać. Może dzisiaj zacznę 2 tom, ale nie wiem bo znowu się nie wyśpię :-D

Mateuszkowa no tak, to powinien być prezent od dziecka, ale jak dzieć mały i nic sam nie zrobi to rodzice muszą się postarać.
Moja w szkole ma Dzień Babci to coś tam porobili. Ale jak byliśmy ostatnio na zakupach to kupiłam babciom kwiatka a dziadkom czekoladki z %. Choć moja stwierdziła, że po co bo ona ma już prezenty.

Właśnie w szkole muszę być na tym Dniu Babci i jeszcze kilka mam też, oczywiście na razie nikt się niczym nie interesuje :wściekła/y: Dzisiaj mam zamiar dzwonić do nich i spytać co i jak.

Posprzątałam troszkę, w sobotę mamy księdza to dom musi błyszczeć ;-) Oczywiście w sobotę rano będę wszystko sprzątać na cacy, nasz dom ma na końcu to zdążę. A po za tym musimy rano łóżko wytaszczyć na ten dzień do sypialni z powrotem.

Myangel witaj :-)

reklama
u nas dziś ksiądz a wczoraj mieli przywieźć mebla a im samochód padł i pokój pusty, od 16 będą rozwozić i ksiądz tez tak chodzi więc nie wiem czy go przyjmę bo nie mam nawet na czym świec i krzyża postawić:eek: albo napatoli sie akurat jak będą meble wnosić:dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry