gaja23
multimama '02 '06 '10
Dorka ja wiem, że bym odkładała bo jak T. miał płatne nadgodziny i lepiej zarobił to tysiaka na m-c potrafiłam odłożyć i nie wydac tego na nic
No jedynie na wyjazd latem nad morze i na operacje oka T. i dlatego akurat lubię odkładać bo nigdy nie wiem na co będa potrzebne a tak za operację jednego i drugiego oka zapłaciliśmy bez zapożyczania się 
Ja jestem z tych co lubieją mieć w "skarpecie" schowane
No jedynie na wyjazd latem nad morze i na operacje oka T. i dlatego akurat lubię odkładać bo nigdy nie wiem na co będa potrzebne a tak za operację jednego i drugiego oka zapłaciliśmy bez zapożyczania się 
Ja jestem z tych co lubieją mieć w "skarpecie" schowane
i strasznie nie lubię miejsc gdzie nie można płacic kartą, warzywniak czy piekarnia to z góry planowane wydatki
I musze na to uzbierać. No ale nie załamuję się i może w końcu będzie lepiej. Dobrze , że wiosna idzie może to będzie dobry czas na zmiany
Ale wyjdziemy myśle po 12 to i cieplej będzie i jeszcze zje zupę i spokojnie do 14-15 możemy łazić
ale chyba jeszcze się z nim nie rozwiodę
ja kocham swoją zmywarke i dosłownie ją pieszcze, żeby działała jak najdlużej hahahaha moj 1komorowy zlew chyba nie pomieścil by tego o czym ty piszesz hehehehehe, z własną firmą to już inna rozmowa, dobrze, że sprawujesz nad tym kontrole ;D
, dwie kromki i 3 lyżki apiekanego ryzu z jablkami przed chwilą. no i wypiłam sobie też kakao
jego nick był podobny do naszego 1 i ostatnia litera i się zasugerowałam