reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

reklama
znalazłam na youtube:-) Może się skuszę.Tylko tak ciężko zacząć cokolwiek:baffled:

Ciężko zacząć ale i wytrwać trzeba. Uwierz mi ja też mam lenia, nie chce mi się codzień zabierać za ćwiczenia:sorry2: ale wmawiam sobie, że przeciez godzina mnie nie zbawi tak naprawdę, że to jest czas dla mnie i mego ciała. Tak naprawdę to ja najbardziej zmotywowałam się tym, że robię to dla siebie, nie dla innych i to daje siłę. Bo jak robisz to pod publikę to bardziej frustruje - moim zdaniem.

Także mam nadzieję, że zabierzesz się w końcu za ćiczonka, znajdziesz tą seksowna kobietę uwięzioną pod połaciami skóry i uwolnisz ją na wiosnę :-D

hej
wczoraj zostawiliśmy matiego u dziadków i mieliśmy wolne :D także zakupy zaliczone, nawet po meblowych pochodzilismy bo szukamy szafy no i znaleźliśmy :tak:razem z jakąś szafką pod tv w ikea b. fajne meble, troszke kosztują niestety...:dry::dry: będa w kolorze biały - szary wysoki połysk, zastanawiam się jaki kolor ściany do tego pasuje uwzględniajac naszą średnio-ciemną podłogę ( chyba antyczny kasztan ) i brązowe łóżko z poduszkami obecnie soczyście trawiastymi, które można wymienic ofkors na inne no i ta tapeta ciemna z dodatkiem lekkiego turkusu.jeśli coś wam przychodzi na myśl to plis piszcie, bo moja wersja z piaskową ściana legła w gruzach przy tych szarym.
Kupiłam Matiemu buty, skończyło się na adidaskach, takich: http://ecsmedia.pl/c/reebok-buty-dzieciece-dash-court-2v-rozmiar-26-m-iext12224412.jpg

cholera posty się wcinają i 3 raz pisac nie będę :P

w s krócie:
1. ja tez sobie kupiłam buty bo była obniżka i -20% na drugie
2. zaliczyłam też smyka bo były wyprzedaże przeogromne
3. nie mamy już kasy więc świetnie, ale ten moment kiedys czujesz wiatr we wlosach bezcenne ;-) będziemy głodowac no cóż |:P może mi to dobrze zrobi :P

4. GAJA TY WARIACIE z tym bieganiem :P :P ja czekam aż będzie cieplej bo mam cienkie szmaty do tego
5. Mega witaj :-) to ja pisałam na Tw0oim blogu :D więc prosze napisz mi tu na pw ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dorota ja biegałam w spodniach i bluzie także wiesz i wcale zimno mi nie było:-D Dziś odpoczynek bo jak dołożyłam sobie jeszcze trening to dziś mięśnie dookoła bioder czuję:tak: Ale przynajmniej wiem, że było intensywnie:tak:

Co do zakupów to ja nie mam nic, ani butów, ani kurtki ani spodni, no nic. Normalnie teraz to nie moge uskrobać na te cholerne buty i kurtkę:baffled: Ciągle i najwięcej dzieci ciągną:baffled: I jeszcze w czwartek przed wypłatą do ginki jade na kontrolę i po absy i też stówka pójdzie czyli mje buty:baffled: No ale słonko świeci więc musi być dobrze :-D

do turkusowego moim zdaniem najlepiej pasuje czekolada taka dośc mocna.W sensie kolor czekoladowy.No i biały i szary też pasuje do tego.Dodałabym do tego srebrne dodatki:lampy,klamki w szafie,karnisz. I zasłonki połączenie szarego z turkusem.

ma to jakiś sens w ogóle?:-):-)

Ostatnia edycja:
Gaja a zapytam tak: a jakas karta kredytowa? no wiem, że to nie jest wyjście ale mi czesto tyłek ratuje:tak: no i tak się spłaca z mc na mc :P ale to jest zawsze to wyjście awaryjne,gdybym nie miała tych cholernych kredytow to byłoby cudnie. ja niby polarek mam ale jakoś tak już z góry wiem, że zimno by mi było :D
Mega chciałabym dla chłopczyka na rozm ok 52 obwodu głowy może jakiegoś pieska czy sowe :-Dstrasznie mi się to podoba:-D dzięki z podpowiedzią co do koloru ścian, ale wiesz co boje się, że jak jedna ściana będzie w tapecie o taka: Tapeta winylowa BROKANT - Tapety - w atrakcyjnej cenie w sklepach Leroy Merlin. ( to wpada w taki turkusowo-lazurowy na zdj jest bledsze )to będzie za ciemno i myślałam o drugiej jaśneijszej i tu nie wiem jakiej??????? bo skoro będę mieć na tej scianie kawałek szafy i tv i szafkę pod tv szarą to........?????? yyyyyy?? ;-)

to białą po prostu.Biel zawsze modna,pasuje i w sypialni jest idealna

jest mnóstwo zdjęć aranzacji pomieszczeń właśnie z bielą w roli głównej.I wtedy ta tapeta pięknie by była widoczna.

Ostatnia edycja:
Dorka mój T. nie uznaje kart kredytowych ;)
Także to co mamy musi starczyć i dzięki temu nie jesteśmy na debecie :)

Ostatnio byłam u szwagierki i ona mi płacze, że jej od pierwszego do pierwszego starcza na styk, że odłożyć nie może i że taka biedna a ona zarabia 2000 a on ma ponad 4500 na rękę i bieda:baffled: Ja bym przy takich dochodach odkładała po 3000 na m-c. Dodam mają dwoje dzieci, kredyt marny bo chyba 700 zł na m-c za dom (bo teściowa sprzedała mieszkanie i dała im na budowę oraz swoje bez kredytu sprzedali) no i teściowa sie dokłada z emerytury na rachunki ale biedę klepią normalnie:-p

reklama
gaja tak Ci się wydaje, żebys odkładala,
większa kasa=większe potrzeby=przyzwyczajenia itp.
To się tylko tak mówi.
Sama wiem cos o tym
jak nie mielismy nawet połowy z tego co mamy to było źle i chcieliśmy miec wiecej bo można tyle odlożyć. no jak widac nie do końca ...

a skoro kart nie uznajecie to ja nie wiem :p wszystko dla ludzi :P debet debetem, ale ... no własnie,..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry