Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
znalazłam na youtube:-) Może się skuszę.Tylko tak ciężko zacząć cokolwiek![]()
ale wmawiam sobie, że przeciez godzina mnie nie zbawi tak naprawdę, że to jest czas dla mnie i mego ciała. Tak naprawdę to ja najbardziej zmotywowałam się tym, że robię to dla siebie, nie dla innych i to daje siłę. Bo jak robisz to pod publikę to bardziej frustruje - moim zdaniem.
razem z jakąś szafką pod tv w ikea b. fajne meble, troszke kosztują niestety...
będa w kolorze biały - szary wysoki połysk, zastanawiam się jaki kolor ściany do tego pasuje uwzględniajac naszą średnio-ciemną podłogę ( chyba antyczny kasztan ) i brązowe łóżko z poduszkami obecnie soczyście trawiastymi, które można wymienic ofkors na inne no i ta tapeta ciemna z dodatkiem lekkiego turkusu.jeśli coś wam przychodzi na myśl to plis piszcie, bo moja wersja z piaskową ściana legła w gruzach przy tych szarym.
Dziś odpoczynek bo jak dołożyłam sobie jeszcze trening to dziś mięśnie dookoła bioder czuję
Ale przynajmniej wiem, że było intensywnie
Ciągle i najwięcej dzieci ciągną
I jeszcze w czwartek przed wypłatą do ginki jade na kontrolę i po absy i też stówka pójdzie czyli mje buty
No ale słonko świeci więc musi być dobrze 
no i tak się spłaca z mc na mc
strasznie mi się to podoba
dzięki z podpowiedzią co do koloru ścian, ale wiesz co boje się, że jak jedna ściana będzie w tapecie o taka: Tapeta winylowa BROKANT - Tapety - w atrakcyjnej cenie w sklepach Leroy Merlin. ( to wpada w taki turkusowo-lazurowy na zdj jest bledsze )to będzie za ciemno i myślałam o drugiej jaśneijszej i tu nie wiem jakiej??????? bo skoro będę mieć na tej scianie kawałek szafy i tv i szafkę pod tv szarą to........?????? yyyyyy?? ;-)
Ja bym przy takich dochodach odkładała po 3000 na m-c. Dodam mają dwoje dzieci, kredyt marny bo chyba 700 zł na m-c za dom (bo teściowa sprzedała mieszkanie i dała im na budowę oraz swoje bez kredytu sprzedali) no i teściowa sie dokłada z emerytury na rachunki ale biedę klepią normalnie