Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I czasu też za bardzo dzisiaj nie mam, Angela kończy szybko lekcje i chyba się nie wyrobię. Ale mi wystarczy jak pozumbuje tak ze 3 razy w tygodniu, tak jak rok temu. Tylko 8 abs mam zamiar robić codziennie, te 8 minut zawsze znajdę, a tutaj akurat potrzebna jest systematyczność. Jeszcze hula-hoop mi się marzy takie z wypustkami
A waga mi prawie nie wzrosła, może kilogram. No ale oponka już się zaczęła robić.
i w dodatku dziecko budzą mi dzień w dzień ok 4.30 bo któreś z nich wstaje i rzuca się chyba bo to nie jest normalne co oni robią?????
co za kosmici.
, zastanawiam sie czy półbuty czy adidaski będa lepsze ???

póki co jakiś ptak zaćwirgoli ale nic wiecej
na te tez polowałam, ale nie było numeru, z adidasami masz racje, ale i tak musze kupić bo jak P będzie unieruchomiony to ja nie zapuszczę się do sklepu - mamy taki jeden mega outlet i np. adaśki kosztują 80 zł 

a co do adidasków to ja też już zakupiłam żeby mieć na zaś rozmiar uwaga 23 jeszcze trochę za duże są pumki takie czarne ale ja ich potem sprzedaję to chociaż część kosztów sie wraca.
że grubasy się wzięły za kijki kiedyś słyszałam jak berety takie babki obgadywały ale fakt chude nie były ale ważne ze coś dla siebie robią no nie
.
tzn ma ale małe 
, zupe mały ma, może i ja mu podjem bo mam czerwony barszczyk zabielany
a potem będę robić ciasto omg. jestem taka gruba, naprawdę jest źle. może szmaty nie cisną mnie w pasie ale na wadze mam dużo
a ja już mialam wielokrotnie pytać Ciebie czy masz szmaty po małym jakieś do sprzedania , ale się potem opamiętywałam, ze przecież mój to taki gigancior, że pewnie ten sam rozm noszą