Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

skoro bratowa mówi, że schudłaś to coś musi w tym być. Niezła laska z Ciebie i każdy to widzi tylko nie Ty
nie gwiazdkę z nieba czy coś, ale to co wiem, że jest realne to zrealizowania nie na już ale na jakiejs tam przestrzeni.
mam też parę swoich ubrań które oddam bo mam je od np. 7-8 lat i dalej w stanie idealnym 
masz rację z tym, żeby docenić to co mamy. nie będę wiecznie jęczeć , że chcę to lub tamto skoro mam już coś czego inni nawet nie mają. otóż to. nie możemy mieć wszyscy wszystkiego. zresztą P ostatnio tak powiedział jkak rozmawialiśmy o naszych kolegach singlach albo małżeństwach bezdzietnych:
kupili bilety za 500 zl i jadą na zywioł.
A tak wiecie czuję sie taka do niczego, bo nawet pracy nie mam :/ Fakt, że dzieci nie chcą abym do niej szła. Zapierają się nogami i rękoma przed tym
. Czyli nie taka ze mnie zła mama;-)
Jak pieniędzy ciągle brakuje to tez jest źle bo i stres ciągły i kłótnie się pojawiają. Mi chodziło bardziej o takie dążenie do pieniędzy za wszelką cenę, kosztem rzeczy których poświęcać nie warto. 
kiedys to miałam własnie po czerwonej ale myslalam że po tej nic mi ne bedzie muszę sobie kupic ten detoks bo jest najlepsza herbata jaka pilam i fajnie oczyszcza.