Edysiek
odkrywca
Mam trochę czasu dla siebie.
Ugotowałam na jutro zupę fasolową i mam luzik. Córcia już dwie miseczki zjadła.
Editek no co Ty, jak to widać że w pracy

Po prostu rano przed 8 zawsze mam trochę luzu ;-)
Co do mieszkania w mieście czy na wsi to jasne, że to kwestia przyzwyczajenia. I jeszcze - " Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma ". Ja tylko wiem, że do miasta bym nie chciała wracać, już odnalazłam swoje miejsce na ziemi :-)
Mateuszkowa ja też niestety łososia raczej nie jadam. Czasem kupię jakąś tam morską rybkę to mój potem mówi po co jak jeszcze w zamrażarce leżą. A co jak mi się chce czasem jakiejś innej
Szynkę parmeńską też lubię, ale jadłam może ze 2 razy w życiu, bo ona nie na moją kieszeń.
Gaja chyba nic innego Ci nie pozostaje jak pójść do alergologa czy pulmonologa dziecięcego i zrobić badania, żeby mógł postawić diagnozę. To prawda, że lekarz nie może przepisać lekarstwa na chorobę przewlekłą jeśli nie ma tego potwierdzonego.
A wiem jakie lekarstwa na astmę są drogie
bez zniżki nie da się tego kupić.
Jolek a możesz napisać co Ci dolega ? Jak nie chcesz tutaj to na grupie.
Nie martw się nawet jeśli będziesz musiała do końca życia brać lekarstwa. Mi też było na początku ciężko jak się dowiedziałam o astmie i niestety tego już się nie da wyleczyć, ale dzięki lekarstwom można dalej korzystać z życia.
A czy koleżanka idzie czy nie idzie na zwolnienie to dla mnie raczej bez znaczenia jak już będzie zastępstwo. Ważne, żebym ja została na swojej zmianie, a najważniejsze dla mnie jest to żebym nie musiała pracować od 8 do 16. Już wolę te moje 2 zmiany
Dzielny synek, że dał sobie krew pobrać :-)
Wiecie, że ja nie umiem spać w dzień
Nigdy nie robię sobie drzemek, może tam kilka razy w życiu mi się zdarzyło. Nawet w ciąży nigdy w dzień nie spałam. Ogólnie nie lubię za dużo spać, zwykle wstaję rano bo mi dzień ucieka 
Ugotowałam na jutro zupę fasolową i mam luzik. Córcia już dwie miseczki zjadła.
Editek no co Ty, jak to widać że w pracy

Po prostu rano przed 8 zawsze mam trochę luzu ;-) Co do mieszkania w mieście czy na wsi to jasne, że to kwestia przyzwyczajenia. I jeszcze - " Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma ". Ja tylko wiem, że do miasta bym nie chciała wracać, już odnalazłam swoje miejsce na ziemi :-)
Mateuszkowa ja też niestety łososia raczej nie jadam. Czasem kupię jakąś tam morską rybkę to mój potem mówi po co jak jeszcze w zamrażarce leżą. A co jak mi się chce czasem jakiejś innej
Szynkę parmeńską też lubię, ale jadłam może ze 2 razy w życiu, bo ona nie na moją kieszeń.
Gaja chyba nic innego Ci nie pozostaje jak pójść do alergologa czy pulmonologa dziecięcego i zrobić badania, żeby mógł postawić diagnozę. To prawda, że lekarz nie może przepisać lekarstwa na chorobę przewlekłą jeśli nie ma tego potwierdzonego.
A wiem jakie lekarstwa na astmę są drogie
bez zniżki nie da się tego kupić. Jolek a możesz napisać co Ci dolega ? Jak nie chcesz tutaj to na grupie.
Nie martw się nawet jeśli będziesz musiała do końca życia brać lekarstwa. Mi też było na początku ciężko jak się dowiedziałam o astmie i niestety tego już się nie da wyleczyć, ale dzięki lekarstwom można dalej korzystać z życia.
A czy koleżanka idzie czy nie idzie na zwolnienie to dla mnie raczej bez znaczenia jak już będzie zastępstwo. Ważne, żebym ja została na swojej zmianie, a najważniejsze dla mnie jest to żebym nie musiała pracować od 8 do 16. Już wolę te moje 2 zmiany
Dzielny synek, że dał sobie krew pobrać :-)
Wiecie, że ja nie umiem spać w dzień
Nigdy nie robię sobie drzemek, może tam kilka razy w życiu mi się zdarzyło. Nawet w ciąży nigdy w dzień nie spałam. Ogólnie nie lubię za dużo spać, zwykle wstaję rano bo mi dzień ucieka 
Prywatnie jeździłam swego czasu ale.... no właśnie wizyta 100 zł, dojazd 50 zł, leki 200 zł i wychodziłam z pustym portfelem a żeby potwierdzic astmę musi miec badania a żeby mieć badania musi iść do szpitala, a żeby iść do szpitala u prywatnego najpierw musisz zostawić kupę kasy i przyjeżdżać systematycznie zanim skieruje na oddział. Żaden po pierwszej czy drugiej wizycie skierowania nie da
:-