reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

reklama
Gaja mój tez jak padl tośpi, ale pewnie zaraz wstanie znając życie
ja za to w "wolnym czasie" umylam balkon.. Jezusiu..jaki syf tam był..
czarno na podłodze.. czarno!!!!! płynem do szyb zdzierałam ten brud:-D

Witam :-)
Korzystając z pogody ledwo co z pracy przyszłam od razu poszłam na ogródek. Pograbiłam, posadziłam cebulę i groszek, jeszcze kawałek przekopałam i zmachałam się troszkę, ale tak to ja lubię

A i już zaczęłam jeździć rowerem do pracy :tak: zawsze to trochę ruchu (mam 3,5 km).

Teraz trzeba trochę chałupkę ogarnąć, poskładać pranie i zrobić obiad na jutro.
Jutro też planuję prace w ogródku. Jeszcze dużo pracy przede mną :-):-)

ej laski a gdzież Wy ? :szok::-p

ja już siedze w piżamce :D nawet mały jeszcze nocnikuje przed kąpaniem a matka już w pościeli :D a to dlatego, że poszłam pobiegac :tak: super pogoda na bieganie, gdyby nie ten wiatr :/ co chwilę tylko ochładzal mi spocony kark -_- mam nadzieje, że nic mnie nie złapie bo ja sobie juz wkręcam :-p

halo ?:confused::confused::szok::szok::szok:

ja już na nogach po 6 bo mnie P obudził :dry: za to wszystko zrobione i po 10 idziemy na spacerek i do sklepów
a popołudniu po soczewki śmigam i później znowu pobiegać :tak:

Hejka:-)
No wreszcie cieplutko jupiii:-)
zbieramy sie i jedziemy do księgowej heh a potem na mały spacerek i na drzemkę heh
My tez wczoraj wrócilismy około 19 do domku trzeba wykorzystac na maxa pogode zwłaszacza że mały spał mi 3 godziny w dzień heh
Ale ja wybiegana mały tez i to sie liczy;-)

Dorotko i jak tam nie masz zakwsików po bieganku hahha a jak zdrówko?;-)
Edysiek przy takiej pracy to nieźle też mozna się opalić co?
Gaja ja wczoraj wieczorkiem zrobiłam sobie 20 tych twoich przysiadów ale czułam mięsnie masakra jak ty robisz prawie 200:szok:? heh
Jolek ? pochwal się remontem :-)

witam,
Editek bo na początku mięśnie bolą a później tylko zadyszka jest :) Dziś zrobiłam 190 :) i skalpel, później pilates abs :)

Co do pogody to u nas pada :/ od razu chłodniej:baffled:

Editku ani śladu po zakawasach, może jeszcze się pokażą a może nie

Gaja u nas 20 stopni!!! szał na krótki rękaw bo tak grzeje

własnie robie sobie i małemu spaghetti i ogolnie relaksik przed kolejnym spacerkiem, bo mały może się zdrzemnie
tak wiec siedze z kawusią i coś obejrze..

reklama
Witam :-)
U mnie właśnie pogoda się popsuła. Zdążyłam wrócić z córcią z biblioteki i zaczęło padać.
Czyli dzisiaj nici z pójścia na ogródek. Choć chyba dobrze, bo dzisiaj jakaś wypompowana jestem :baffled: Nie wiem czy to przez tę pogodę, czy przez to że zbliża mi się @, bo nie dość że jestem jakaś rozbita to jeszcze włączyło mi się mega ssanie :eek:
Na razie piję kawę, to może choć trochę mnie pobudzi.

Editek
jak się człowiek porozbiera to się opali. Ja raczej powoli się opalam, choć na buzi już coś tam mnie musnęło, a na pewno piegów przybyło :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry