Edysiek
odkrywca
Mateuszkowa wszystkiego najlepszego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
ale w drodze powrotnej padł jak mucha hahah
i idę dzisiaj do lekarza zanim bardziej mnie rozbierze a dopiero w tamten czwartek skończyłam antybiotyk 
co ja normalnie nigdy nie chorowałam a teraz jak dzieciuh jakis na gardełko hahah.

Dziś przed 6 wstałam bo już dość miałam. 

a wcale tego nie odczułam
balkon masz racje- jest bosko, w dodatku teściu dał nam stolik ( przechodni z rąk do rąk ) ale jest piękny. przywieziony z Norwegii z kafelkami zamiast blatu!!! jak mi się uda to wkleje zdj później no ja jestem zachwycona. co do wyjazdu twojego męża.. kurcze.. ciężko widzę , że jest 
)Mateuszkowa tort jakiś zwykły - malinowy albo czekoladowy, bez wydziwiania. A co do roślinek na balkon to ja się na tym nie znam (ja to wszystko robię na wyczucie i metoda prób i błędów). Ale skoro piszesz, że tam tylko do południa jest mocne słońce to chyba większość się nada, bo gorzej jeśli by grzało po południu. Moja mama zawsze sadzi pelargonie, ale to chyba takie oklepane może tutaj coś poczytasz Ogrodniczo Działkowe Forum sama tutaj szukam porad i inspiracji
Gaja u nas dużo jest przeróżnych iglaków, teściowa tym się zajmuje. Przycina, formuje i mają przeróżne kształty. Pół ogrodu jest nimi zasadzona i jakbyśmy jej pozwolili to by i druga połowę obsadziła ;-)A może tutaj znajdziesz tego chwasta Instytut Ochrony Roślin - Państwowy Instytut Badawczy w Poznaniu Ja najczęściej walczę z perzem, dziadostwa trudno się pozbyć 

A tak to jak walka z wiatrakami