Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Juz od kilku miesięcy czytam o rowerkach biegowych. Synek w grudniu kończy 2 latka i myślimy właśnie o takim prezencie pod choinkę. Uwielbia jeździć autem odpychając się nóżkami, trzykołowy rowerek go nie interesuje.woli własne nóżki:-) Czekam na opinie mam o rowerku First Bike, bo nie wiemy co kupić (który model) synkowi pod choinkę:-)
Rozumiem, że rowerek testuje się zimączy to odpowiednia pora?

. Z dużą chęcią spróbowałabym tego wynalazku bez pedałów , może Jula zaczęłaby sama się odpychać i jeździć
. Chętnie zrelacjonujemy naszą nauke jazdy na rowerku biegowym. Sama jestem dość sceptycznie nastawiona do rowerka bez pedałów, głównie mój mąż ma wiele ale.... Jednak tak sobie myśle że chętnie pokażemy tatusiowi że się myli i 2 latki mogą pięknie jeździć na rowerkach biegowych. Jeśli nas zechcecie piszemy się na testy, chętnie podzielimy się nabytą wiedzą z innymi BB mamami
, Aga z Julcią.;-)
za kazdym razem jak idziemy na spacer spotykamy inne maluchy które posiadają takie cacko
) jeździ na misiach i wszystkim co moze sprawić frajdę :-) córka podpatruje we wszystkim brata, takze i ona z pewnością nie omieszka spróbować wyczynowej jazdy :-) z miła chęcią przetestujemy rowerek biegowy :-)

Tuska, "nasz" tatuś też miał problem z kwestią rowerka biegowego i dlatego zarządził zakup standardowej karety.od dłuzeszego czasu zastanawiam sie nad kupnem rowerka biegowego, alee...problem jest myslenie taty ;/