reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kosmetyki

reklama
zalezy bo jak dzidzia spi to tak, ale jak sie obudzi i placze i wezmiecie na rece to juz nie ma ochrony moskitiery.... tak jak na ogrodku czy u siebie czy u znajomych dziecko nie bedzie nonstop spalo w wozku i tam grzecznie lezalo... chyba ze jakis aniolek!!!

Cześć dziewczyny!!!
Przyznaję, że nie jestem aktywną forumowiczką, ale za to nadrabiam zaległości w czytaniu Waszych opinii (szczególnie, że od paru dni jestem już na zwolnieniu).
To moją pierwsza ciąża, więc nie należę do grona doświadczonych mam, ale chciałabym się podzielić z Wami, tym co zdąrzyłam wyczytać na innych forach:
1. Mamy chwalą sobie proszek DZIDZIUŚ nie tylko ze względu na dobrą cenę, ale przede wszsytkim dlatego, że ubranka nie szarzeją od prania.
Minus tego proszku jest taki, że bardzo trudno go dostać. W zeszłym tygodniu objechałam pół Poznania i znalazłam go tylko w Hypernovej.
2. Krem MUSTELA na rozstępy
U mnie w wieku dojrzewania niestety pojawiły się rozstępy. Już od pierwszych dni ciąży byłam przerażona, co stanie się z moim brzuchem, gdy zacznie intensywnie rosnąć i od razu poszłam do apteki po jakiś specjalny krem. Myślałam o Vichy, ale mi odradzili. Polecono natomiast Mustelę w opakowaniu promocyjnym (2 sztuki) za ok.180 PLN. Z bólem serca, ale wydałam kasę.
Krem się sprawdził. Skóra jest superi jeszcze nic mo nie "wyszło" (może wszystko przede mną :no: ). Niestety zużywam średnio tubkę na miesiąc - smaruję uda, pupę, brzuch i piersi.

A TU LINK DO APTEKI, W KTÓREJ KUPUJĘ TANIEJ MUSTELĘ I ELEVIT (witaminy dla kobiet w ciązy i kamiących):
Polska Apteka Internetowa APTE.PL
A w zestawie jest jeszcze próbka (10ml) żelu poporodowego, regeneracyjnego
i reszta kosmetyków tej firmy, ale nie prównywałam cen ze sklepowymi:
Polska Apteka Internetowa APTE.PL

No, mam nadzieję, że nikogo nie zanudziłam swoją wypowiedzią :eek:

Ja też piorę w Dzidziusiu do kolorów i zapach jest wspaniały.
Aqsia pewnie że nas nie zanudziłaś i pisz z nami częściej o ile to możliwe, pozdrawiam :-).

asylan ja tak dokładnie w Pznaniu nie mieszkam, tylko w małym miasteczku niedaleko Poznania :-D

reklama
No tak a ja dzisiaj jadę akurat do Poznania i chciałam kupić proszek :zawstydzona/y:

To Dzidziusia na pewno kupisz w Panoramie - tak jak pisałam w Hypernovej. Jesli poszczęści Ci się w innym sklepie to daj znać :tak:

To jest też Dzidziuś do ubranek kolorowych :confused:
Znalazłam tylko do białych :wściekła/y: a to oznacza kolejną rundkę po sklepach...

Do góry