Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

niedobry lobuz a maruda z niego okropny:-(o przebieraniu juz nawet nie wspomne katorga
moze jeszcze sie rozgrzewa;-)
u mnie na szczescie nie ma gryzienia itp. ale grzebanie w koszu to norma, albo kiedy nikogo nie ma w poblizu wlazenie do lazienki i szybkie rozsypanie proszku do prania, lub ksiazek oli z poleczki. przewijanie to masakra, czesto musze prosic o pomoc meza zeby go potrzymał. a ciuszki zaczynaja go uwierac, sciaga skarpetki, a takze luzniejsze spodenki, potem idzie pampers którego mi zawsze z powazna miną odnosi( niewiem ,chce zebym sobie go sama załozyła?
) koszulke tez szarpie ale nie daje rady......jeszcze.
Na szczęście kosz ma bardzo dobre zamknięcie i często nawet Adrianek nie potrafi otworzyc
No ale psia micha jest the best
Sucha karma do buziuni, kąpanko w misce z wodą a jak
No a teraz wam opiszę co ostatnio zastałam: wchodzę do ubikacji gdzie znajdowało się oboje moich smyków, a tam Madzia obie łapki w kibelku, już prawie głowa tam wchodzi, a Adrianek nad nią ze spuszczonymi spodniami siusia i usiłuje nie celnąc w siostrę

A zmiana pieluszki juz dawno przestala byc taka prosta.Jeszcze pol biedy jak jest tylko nasiusiane

Charakterek też ma niezły choć raczej nie mam na co narzekać, ogólnie jest grzeczny tylkozywy i ciekawy i nie chce słyszeć "Nie wolno":-)Potrawi jednak pokazać różki;-)Ale myśle,że to taki wiek:-)Lolek ostatnio demonstruje swoje niezadowolenie krzykiem, chce jeść sam, wyrywa mi łyżeczke i widelec, doskonali umiejętnośc wspinaczki i brojenia jak mama nie widzi:-):-)Prawie nie płacze jak wychodze i zostaje z tatą, coraz częściej mówi "mama". Miski psa musze chować, piesek dostaje je pełne potam mu zabieram:-)Wszędzie wlezie, wszystko chce dotknąć, wszędzie go pełno, oczy dookoła głowy:-):-)Żywe srebro,Mój M twierdzi,że on jest nadpobudliwy ruchowo, oby nie