Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
suuper

moj sebek wogole nie slucha jak mowie nie wolno to tak jak by mnie wogole nie slyszal
jak jest u was moze macie jakies sposoby na takie zachowanie bo mi juz pomyslow brak a sil przy okazji tez
Już tłumaczę. Od "samego początku" wyjaśniam jej wszystko jak dorosłej osobie, tłumaczę i pokazuję. Zamiast mówić "nie wolno" daję przykład.
juz po prostu pomyslow mi brak ale z tego co piszecie macie podobne podejscie
moj sebek tez ma dobra pamiec ale krotka
nawet jak ostatanio spadl z wc nie pomoglo mowie ze spadnie i bedzie bolalo ale jak grochem o sciane

wy macie fajnie wiekszosc z was ma ten komfort bycia z dzieckiem a ja na lasce i nie lasce .... 
:-(
...a co do krzyczenia....mam dni kiedy krzyczę co chwila na Lilke, oczywiście po chwili pokam się w głowę ale np dzisiaj...nie dość że noc kolejna z rzędu zawalona to jeszcze tyle rozrabiała...odkąd tylko otworzyla oczy...trochę mi głupio że tak wrzeszczę...albo nie eaguje na placze
Niech się kobieta uczy życia. Nauczyła się jednego języka to i z drugim sobie poradzi. Gorzej ze mną, jak mi dziecko będzie chciało opowiedzieć co w żłobku po niderlandzku....hehehehe.