Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moniusia - teraz to każdy ma niedobór Wit D3 lub jest przy dolnej granicy.Brak słońca, taki mamy klimatBierz przynajmniej 2000 jedn. I trzymam kciuki za powodzenie.
Madziu kochana bardzo mi przykro wierzyłam że wszystko będzie dobrze a jednak...ważne że się nie poddajesz i idziesz dalej trzymam za Ciebie bardzo mocno kciukija tylko na chwilkę. u mnie niestety kolejna porażka. ciąża biochemiczna. także dziś się upiję, otrząsnę i rozpoczynam przygotowania do crio.
czy jest wśród Was osoba, która miała słabe endo i poradziła sobie z tym? ja miałam 7mm w dt, później wzrosło do 14mm, a następnie spadło do 8mm, a dziś ledwo ponad 5 mm.
Monia ja też łykam od kilku dni wit D3 2000 jednostek. O dziwo nikt w Invikcie nawet o niej nie wspomniał...
Przepisała mi ją endokrynolog na ostatniej wizycie. Wspomniała też, że przy staraniach jest jak najbardziej przydatna...
A jeżeli chodzi o "podejście po podejściu", to chodziło o przerwy między stymulacjami, tak? nie o crio ?
Monia Invikta coraz bardziej mnie wkurza i zawodzi :-/
anika to już!? jutrooo? 24magda09 Ty też?
nie jestem do końca na czasie..