Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja juz po wizycie,szlam tam jak na sciecie i w sumie ciesze sie ,ze juz po.Nie bede wam marudzila,jakie mamy ustalenia z lekarzem,powiem wam tylko odnosnie dyskusji ,ze os stymulacji do nast stymulacji trzeba odczekac okolo 3 miesiace,nie ma sensu sie pompowac hormonami po to tylko ,zeby wyprodukowac 1 komorke ,zamiast 10.Ja mam w tej chwili przymusowy STOP.
po poronieniu powinno sie i tak troche odczekac,takze troche zejdz na ziemie,olej temat winkiem,a potem popraw korone i do dziela

dzisiaj tez, niestety na tym sie konczy,dostaje@i jest po jablkach.Mam wybierac albo zaczynamy za 3 miesiace od nowa albo jedziemy do Holandii i dzialamy z nowa nadzieja

bo mam ja pod nosem,a oprocz tego kosztuje polowe tego co w invikcie do ktorej mam 1000 km.anne ja bym szła w komórki dawczyni. Ale to ja. Mój mąż np. jest przeciwny...
Babeczki jednak myślą inaczej..
Kochana a czemu akurat Holandia ?
technichnie nie jestem w stanie polski opanowac,nawet gdybym wziela 3 tyg.urlopu
nietety.
Madziu czyli masz dobre zdanie o dr. W. Chyba mu zaufam i tym razem umówię się na wizytę do niego.
Głębokiego oddechu Kochana.
a później muszę ogarnąć temat finansowo, bo nawet nie wiem ile crio kosztuje.Madzia o Ty też z wrocławskiejnajki
no ja miałam to szczęście że stymulację miałam u dr Ogórek, a później już każdą weryfikację, rozmowy telefoniczne u Witkowskiego. dziś bardzo długo z nim rozmawialiśmy, jest mega cierpliwy. zaproponował żebyśmy do crio przygotowywali się pod jego okiem.
Madzia o Ty też z wrocławskiejJa też miałam styczność z dr W, bardzo empatyczny
anne, No faktycznie w kółko się narażać na te hormony itd, jak można w końcu spróbować inaczej... hmmm... no może Twój się przekona? A Ty jesteś w pełni przekonana do adopcji komórek? Nie masz żadnych, że żadnych uprzedzeń?))
A jak M. sie uprze,ze absolutnie NIE!!! to bedziemy dalej probowac tutaj. Na razie robie obiad i zaczynam podjazdy