reklama

Kto po in vitro?

reklama
Magda,ja podchodzilam zawsze na naturalnym bo i mam regularne@ i owulacje jak w zegarku dlatego nie trzeba bylo tego wspomagac.Dostawalam estradiol 3 dni przed transferem od dnia transferu progesteron i estradiol,na sztucznym podaje sie dodatkowo zastrzyk na pekniecie pecherzyka, i na pewno jeszcze inne leki,jakie niestety nie wiem:no2:

wskazania do naturalnego:
cykle 28-31 dniowe, owulacja odczuwalna i potwierdzana monitoringiem między 12 a 14 dc. Endometrium ok 10mm. Pęcherzyki pękają samoistnie przy wielkości20- 22mm owulacja następnego dnia. Moga byc jakies odchyly ,wszystkie w koncu nie tykamy tak samo. :)

DorotaMie - dzięki, a gdzie to jest? Chodziłaś tam?

@Hess Kochana, to jest na Wilczej, numeru nie pamiętam, bo ja tam na czuja trafiam, chyba 71. Tak, chodziłam/chodzę do Magdy. Kończyła 9-letnią medycynę chińska w Pekinie i przyjmuje od 25 lat. Byłam u niej i na akupunkturze i na leczeniu różnych rzeczy naturalnymi metodami. A teraz Magda dietetycznie i ziołowo prowadzi moją ciążę. Polecam, profeska.

Byłam dzis u poloznej,
A wiec, rozwarcie na 2/3cm, szyjka długa na 0,5cm, zrobiła ktg wyszły jakies skurcze na 100 ( cokolwiek to znaczy) no i pomacala ta szyjkę, i mowi ze dzis poboli brzuch i powinno troche tez przyspieszyć. Z mała ok, raz sie tak wkurzyła ze termo jej na 180 skoczyło hahahah nerwus po mamusi. Jak sie tylko zaczną bolesne skurcze ( bo mnie nic nie boli) to od razu dzownic nie czekac długo.
Oczywiscie dodała ze to dziecko decyduje kiedy wyjdzie i z tym rozwarciem pare dni moge przełazic. Natrętna kontrola w czwartek. Zobaczymy jak to bedzie.
Jak sie marcina pyta czy ma pytania to on ma jedno - kiedy [emoji23]
Podsumowując - wszystko ok, czekamy az księżniczka sie zdecyduje

Trzymajcie kciuki bo juz mi sie w czwartek na kolejna akupunkturę nie chce isc :D

Ale chyba działa

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry