reklama

Kto po in vitro?

Emi, ja tu wchodzę zobaczyć relacje z porodu a ty nadal w dwupaku. Przyłączam się do twojego M z pytaniem:" kiedy babo, kiedy..??" A tak serio dużo zdrówka i pisz szybko jak się rozpakujesz.
Pozdrowienia dla reszty senioritek:-) jak najwięcej brzuchatków w 2016 roku!!!
Prawdziwa dama przychodzi lekko spóźniona [emoji23]

Termin na srode a stary to juz kłębek nerwow hahah
Nie bój Kate moja droga bede relacjonować :)

reklama
A te kurcze na 100% to przepowiadające pewnie, bo one tylko takie wysokie. A jak dama zechce wyjść to zaczniesz się kurczyć ponad skale:-p No i rozwarcie, to chyba już na dniach, jak nie dzisiaj:-)

edit: twardnieje bo skurcze sa i to odczuwalne już:-) to usz usz niedługo....

Zebym to ja wiedziała ile ja czasu juz je mam to byłoby łatwiej ale mialysmy ciezka noc z panna bo nie mogłam sie położyć tylko nerwy pokazywała i strasznie kopała tak ze stsc musiałam w sypialni i co pare minut probowalam sie kłaść, do trgo mega kłucie w szyjce.
Możliwe ze przepowiadające ale mi tak macica twardnieje co 2-3 razy na godzine ...
Grzebała grzebała mowila ze plamienie moze byc ze brzuch bedzie bolał a tu nic ...

Wiesz jak masz rozwacie, skurcze przepowiadające to jesteś w I fazie. Ja w ogole nie wiedziałam , że rodzę. Jak wody odeszły, to poczułam skurcze i były już regularne co 5min. A szyja była zamknięta, żadnego rozwarcia parę dni wcześniej:-) Moja ginekolog fajnie powiedziała, że szyja może być nawet i 2cm, ale jak porządny kurcz złapie to się i taka szyja rozewrze jak podatna jest:-) Ja obstawiam dzisiaj w nocy. No i jeszcze jedno niektóre dzieci się uspokajają przed porodem a nie które wariują. Może to wynikać, z tego że każdy skurcz to lekkie niedotlenienie malca.
A plamienie będzie, jak łożysko zacznie się odklejać - czyli akcja porodowa.

Wiesz jak masz rozwacie, skurcze przepowiadające to jesteś w I fazie. Ja w ogole nie wiedziałam , że rodzę. Jak wody odeszły, to poczułam skurcze i były już regularne co 5min. A szyja była zamknięta, żadnego rozwarcia parę dni wcześniej:-) Moja ginekolog fajnie powiedziała, że szyja może być nawet i 2cm, ale jak porządny kurcz złapie to się i taka szyja rozewrze jak podatna jest:-) Ja obstawiam dzisiaj w nocy. No i jeszcze jedno niektóre dzieci się uspokajają przed porodem a nie które wariują. Może to wynikać, z tego że każdy skurcz to lekkie niedotlenienie malca.
A plamienie będzie, jak łożysko zacznie się odklejać - czyli akcja porodowa.
Ja mam zamiar sie dzis wyspać :D rano moze sie zaczynać hahaha

No dobrzeby było dzis ale jakos tego nie widze bo kurde czuje sie w sumie jak codzień....no ja szyje mam na pol :D hahaha

Jak wody odejdą to pierw wsiadam do samochodu potem informuje położna heheh

Oby niedługo ale położna mowi ze moge pare dni z tym rozwarciem łazic

Z rozwarciem możesz łazić, ale jak skurcze będą silniejsze to raczej nie da rady:-) No i oksytocyna wydziela się najlepiej jak jest ccc - cicho, ciemno, ciepło. Dlatego większość akcji porodowych zaczyna się w nocy:-) To się możesz nie wyspać buehehe, No dobra może tę noc córa Ci odpuści, w końcu musisz sił nabrać, żeby ja jakoś wypchnąć:-p

Z rozwarciem możesz łazić, ale jak skurcze będą silniejsze to raczej nie da rady:-) No i oksytocyna wydziela się najlepiej jak jest ccc - cicho, ciemno, ciepło. Dlatego większość akcji porodowych zaczyna się w nocy:-) To się możesz nie wyspać buehehe, No dobra może tę noc córa Ci odpuści, w końcu musisz sił nabrać, żeby ja jakoś wypchnąć:-p
No ona mowila ze mam isc do domu odpoczywać - mam nadzieje ze jakos to sie do srody juz skonczy bo mam dosc pakowania codzinnie torebki i kosmetyczki przed snem jak do szpitala ...:D

reklama
Dziewczyny zaczynam się martwić, dziś 11 jak @ trwa... Właściwie to już nie wiem czy to nadal okres czy plemienia, ale co jakis czas na wkładce pojawia sie intensywnie czerwona krew i na dodatek te dziwne, intensywne skurcze :( sa identyczne jak przy biochemicznej, to nie jest ból jak zwykle przy @ . Boje sie, ze przez to nasza stymulacja nie dojdzie do skutku:( pierwszy raz mam taka sytuację, ten cykl biorę ovulastan ale czy antykoncepcja może aż tak namieszać?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry