Emenems
Fanka BB :)
Dokaldnie - małżonek wybierał i testował śpiewając kazda melodyjkę ....Emenems to jest karuzela z pozytywną canpol z piratami?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dokaldnie - małżonek wybierał i testował śpiewając kazda melodyjkę ....Emenems to jest karuzela z pozytywną canpol z piratami?
To samo mowily nasze położne na zastój to pampers z ciepła wodaJeszcze jedno mi się przypomniało,jak masz zastój to przy kąpieli lej ciepła woda po piersiach a zobaczysz że po kilku min.pokarm będzie sam leciał,przed karmieniem przykładalam zamoczona w ciepłej wodzie pieluszke nad piersią i wtedy otwierają się kanaliki i pokarm sam będzie leciał-to u mnie się sprawdziło) Anika ja trzymam za nas obie mocno kciuki abyśmy mogły za tydz.cieszyć się i płakać z radości
Strasznie fajna i automat nie trzrba nakręcać i kolorowa i z pluszakami [emoji38]Trafiłam na tą karuzele dzisiaj jak szukałam czegoś na allegro a że mam bzika na punkcie marynardkiego motywu to mi się od razu spodobała