reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jeszcze jedno mi się przypomniało,jak masz zastój to przy kąpieli lej ciepła woda po piersiach a zobaczysz że po kilku min.pokarm będzie sam leciał,przed karmieniem przykładalam zamoczona w ciepłej wodzie pieluszke nad piersią i wtedy otwierają się kanaliki i pokarm sam będzie leciał-to u mnie się sprawdziło ;)) Anika ja trzymam za nas obie mocno kciuki abyśmy mogły za tydz.cieszyć się i płakać z radości
To samo mowily nasze położne na zastój to pampers z ciepła woda :)

magda no kapusta nie pomaga:-( do antybiotyku jeszcze nie doszłam ale na 2 miesiące miałam już 3x zastój raz lewa raz prawa i temp. prawie 40stopni:-( Po tym co napisałaś jest nadzieja:-) A co za problem z tymi syropkami? przecież one teraz malinowe, truskawkowe itp.. da się wyrzygać:-) U nas starszy młody wiecznie cierpiał na jakieś duszności w nocy i podawany miał clemastin, bo inaczej owinięty w kocu na balkonie siedział z M. Samo przeszło, a syropek tylko jeden działał, jakiś ziołowy, bo clemastin mimo ze na receptę to niestety nie... :-( A tak na przeziębienie to wszystko co z ibuprofenem, bo przevciwzapalny tylko nie wiem czy takie maluchy już mogą ? bo on rozrzedza krew.

magda a który to dpt? ilu dniowy człowiek? bo może masz plamienie implantacyjne.

anika oby mój powrót przywiał dobre wieści:-)

Kate, no za dobrego ducha tego forum Cię mam ;)

24magda, ja mam prolutex, duphaston, estrofem, encorton, fraxiparine i witaminy. Na betę zamierzam pójść w 8dpt, czyli wypadnie w środę ,)

Trafiłam na tą karuzele dzisiaj jak szukałam czegoś na allegro a że mam bzika na punkcie marynardkiego motywu to mi się od razu spodobała

reklama
Do góry