Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Anika na początku ciąży wydawały mi sie jakies pełniejsze piersi a gdzieś ok 6-7 tyg sflaczały, bolą leciutko, sutki tylko bolą jak dotknę. Bałam sie że cos nie tak ale na usg w 7tyg było wszystko ok, wiec chyba taki mój urok. Ogólnie nie czuje sie w ogóle ciążowo, oprócz tego ze czasem brzuch mnie boli jak na @.
zanetaanna mnie sie tak zaczyna @ wlasnie plamieniami potem dzień dwa sucho i wtedy krwawienie. W UK uznają 1dc za dzień krwawienia (do godz 12 jeśli jest po 12 to pierwszy dzień jest na drugi dzień). Ja tez zaczęłam leki za wcześnie bo akurat wypadło mi plamienie w piątek a w poniedziałek byłoby za późno na usg (tu robią pierwsze w 1-3 dzień cyklu i wtedy zaczyna sie leki) i brałam leki tak naprawdę dwa dni przed krwawieniem.
Mi cycki dopiero urosły dwa dni po porodzie od przystawiania małej od ruszenia laktacji. Wczesniej od poczatku ciazy do porodu nic - zeroAniolkowamamo, pocieszylas mnie tym brakiem zmian w biuscie, bo u mnie tez bez rewelacji hehe
Dziewczyny, jak Wasi lekarze schodzili z encortonu?
Anika Natan pisze o dwóch 5dniowch Blastusiach jeśli dobrze zrozumiałamNata, przy zarodkach dwudniowych to nawet beta mogłaby jeszcze nie wyjść, a co dopiero sikaniec. Poczekaj do 10-11 dot i wtedy badanie z krwi
Aniolkowa, to życzę Ci byś cały czas dobrze się czuła![]()