Widzę, że nie jestem samaJa też zaczęłam plamicnie wytrzymam chyba.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Widzę, że nie jestem samaJa też zaczęłam plamicnie wytrzymam chyba.
Martka widze ,ze sie dolowi nie dajesz!!!!tak trzymac kochana,kiedy masz dzwonic w sprawie zarodkow?w pon?Podziwiam, dla mnie to ogromna odległość. W takim razie musisz z nami zostaći bedziemy czekać na wynik bety w poniedziałek
![]()
I mysle,ze to najwazniejsze...nie byc samemu,tak czy tak to widzącWidzę, że nie jestem sama![]()
Kiedy kazali Ci betę zrobić ? Mi w poniedziałek, ale nie wiem czy będzie w ogóle sensWidzę, że nie jestem sama![]()
W czwartek, pojadę w poniedziałek, ale też w tym sensu nie widzę ...Kiedy kazali Ci betę zrobić ? Mi w poniedziałek, ale nie wiem czy będzie w ogóle sens![]()
A może będzie dobrze ? Tak nieśmiało marzę, że może jednak będzie Kropek, albo dwaW czwartek, pojadę w poniedziałek, ale też w tym sensu nie widzę ...![]()
Dziękuję !! Kochana jesteś, ale ja poprzednie dwa razy plamilam i dupa z tego wyszła, więc jakoś mało pozytywnie jestem nastawiona...Natula, Madzionga głowy do góry. Będzie dobrze. Trzeba wierzyć.
Swoją drogą ja nigdy nie miałam plamień jak.nie udawało się a sporo przypadków"plamiących" jest w ciąży. Tego Wam życzę z całego serca.
Ja plamilam na brązowo jakieś 6-7 dni po transferze to było jednodniowe podobno implantacja zarodka a zreszta plamie cały czasW czwartek, pojadę w poniedziałek, ale też w tym sensu nie widzę ...![]()