Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kiepskie nasienie.to albo podjedz do apteki,albo musisz czekac do Poniedzialku.
Pierwsze podejscie jest najgorsze,bo czlowiek robi sobie straszna nadzieje...wszystkie to przerabialysmy,ze szczesciarami ,ktorymi sie za pierwszym razem udalo.
A co jest u Was przyczyna nieplodnosci?
Znając siebie pewnie leciałabym do apteki, albo juz dzis robiła betę w kliniceNie mam nawet sikacza, nie kupiłam jeszcze żeby nie kusiło. To było nasze pierwsze podejście. Mamy jeszcze 1 mrożaka, a 4 jeszcze się mnożyły i kazali mi zadzwonić za 14 dni, aby się dowiedzieć czy wyszło z nich coś do mrożenia.
Dziś nie mam gdzie zrobić bety. Juto wyśle męża po sikacza, a w poniedziałek pójdę na bete.Znając siebie pewnie leciałabym do apteki, albo juz dzis robiła betę w kliniceu mnie w 7dpt już beta wyszła więc myślę, ze u ciebie tez coś już powinno wyjść .
W takim razie życzę żeby wszystko się Db ułożyłoDziś nie mam gdzie zrobić bety. Juto wyśle męża po sikacza, a w poniedziałek pójdę na bete.
Podziwiam, dla mnie to ogromna odległość. W takim razie musisz z nami zostaćLeczymy się w Białymstoku. Do kliniki mamy prawie 600km. udało nam się zakwalifikować na in vitro z ministerstwa.