Twoje Maleństwo jest przecudowne !!!!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Twoje Maleństwo jest przecudowne !!!!!!
Transfer miałam 30.01. Także dziś 8 albo 9 dzień, zależy jak liczyć... wszczepili mi dwa mrozaczki 5-dniowe. Nie miałam żadnego zastrzyku. Od dnia transferu przyjmuje estrfem w tabletkach i kursuje w globulkach.Madzionga, ile dni po transferze jesteś? Jaki to był zarodek? To był świeża czy mrożony? Był zastrzyk hcg?
Luteine miało byćTransfer miałam 30.01. Także dziś 8 albo 9 dzień, zależy jak liczyć... wszczepili mi dwa mrozaczki 5-dniowe. Nie miałam żadnego zastrzyku. Od dnia transferu przyjmuje estrfem w tabletkach i kursuje w globulkach.
Dziękuję !!!!!!! Trzymam kciuki żeby u Ciebie wszystko było dobrzeEdenlayn, piekny brzuchwierze, ze moj Kropek jest bardzo dzielny i żaden krwiak mu niestraszny! Dziękuję za Twój słowa :*
Najki, ja dobrze. Przyklejona do kanapy jestem. Nie krwawie i nie plamie praktycznie. Brzuch czasem lekko cmi. Mam nadzieję, ze krwiak się wchłania. Beta z wczoraj wyzsza niż niż czwartek, więc jestem dobrej myśli. Zresztą, co mi pozostaje?
A jak Ty się nasz? Jak Twój bliski?

Wklejaj czekamyDziewczyny, nie wytrzymałam. Zrobiłam sikanca.