reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Najki, najlepiej gdyby zrobili Ci za jednym zamachem laparo, histero i biopsja endometrium. Jeden pobyt w szpitalu, a sporo diagnostyki. Ja tak miałam i wszytsko na NFZ. Robiła lekarka, u której lecze sie prywatnie, ale skierowała mnie do szpitala, w którym pracuje.
O tych listach kilinik nic nie mów. Najgorsze, że program niby do czerwca, a coraz częściej dziewczyny są odsylane z kwitkiem :(
Trzymam kciuki!
A mój bliski, co to tragicznym przypadkiem rok temu był, wczoraj pzretanczul cała noc na rodzinnej imprezie - tylko mnie zabrakło :(
Ale ważne, ze on w pełni sił :)

Najki, najlepiej gdyby zrobili Ci za jednym zamachem laparo, histero i biopsja endometrium. Jeden pobyt w szpitalu, a sporo diagnostyki. Ja tak miałam i wszytsko na NFZ. Robiła lekarka, u której lecze sie prywatnie, ale skierowała mnie do szpitala, w którym pracuje.
O tych listach kilinik nic nie mów. Najgorsze, że program niby do czerwca, a coraz częściej dziewczyny są odsylane z kwitkiem :(
Trzymam kciuki!
A mój bliski, co to tragicznym przypadkiem rok temu był, wczoraj pzretanczul cała noc na rodzinnej imprezie - tylko mnie zabrakło :(
Ale ważne, ze on w pełni sił :)

Kurde, mądre to co piszesz. Muszę się umówić więc do doktorka, który w szpitalu pracuje i może rzeczywiście..
Szukam zatem terminu do niego! :) Dzięki Anika :*
Wytańczył się chłopak za Ciebie ;) I Ty sobie odbijesz. Za 9 miesięcy :) :D

Dziewczyny a nie bierzecie duphastonu ? Mi lekarz po punkcji zapisał duphaston i Lutinus 100 mg. Oczywiście czekam z brakiem na transfer ale nie wwspominał o estrofemie. Co lekarz to inna praktyka ?

hej dziewczyny. Dziś zrobiłam 2 test i znów tak samo nadal jest blada druga kreseczka, ale o 3,30h obudził mnie straszny ból brzucha i leci mi dość mocno, okres chyba na dobre się rozkręcił. :( Więc jakoś się nie cieszę. jutro pojade na bete więc powinno się wszystko wyjaśnić.

Madzionka gratulacje ! :)

hej dziewczyny. Dziś zrobiłam 2 test i znów tak samo nadal jest blada druga kreseczka, ale o 3,30h obudził mnie straszny ból brzucha i leci mi dość mocno, okres chyba na dobre się rozkręcił. :( Więc jakoś się nie cieszę. jutro pojade na bete więc powinno się wszystko wyjaśnić.

Trzymaj się dzielnie !!!

Natula trzymaj sie dzielnie i nie trać nadzieji
A dziś relaks i spokojnie

reklama

Natula trzymam kciuki. Test bez hcg nie wychodzi więc musi być dobrze.

U mnie 3dpt - czekam dalej

Do góry