Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny podgladam was po troche,u nie 15 dpt i zadnych objawow ,czuje sie dobrze nicht nie muli,no moze troche piersi napiete i pokowa w jajnikach i pachwinach.W piatek mialam drugi raz bete nie znam wartosci ale lekarz z kliniki mowil ze jest b.wysoka i wspominal o blizniakach.Brak objawow man namysli wymiotow,czy chocby mulenia martwi nie.Jak jest u was dziewczyny?Limonka ty mialas transfer dzien po nie jak sie czujesz jezeli moge zapytac?
No właśnie czekam na @ który miałam dziś dostać. Pewnie koło środy będę mieć wizytę i zobaczymy jaki tym razem lekarz mi da. Chociaż wolałabym krótki, bo w tym długim męczyłam się z zastrzyki za dużo ich miałamEwelin mam nadziejęa Ty krótki będziesz mieć?
Dokladnie jak pisze Hess trzeba walczyć o swoje szczęście i nie poddawać sięwestaice - witaj na forum!! Śmiało nam marudź, po to tu jesteśmyNapisz coś więcej o Was, jaki dokładnie macie problem, gdzie się leczycie. I nie martw się na zapas. In vitro to co prawda nie bajka, ale nie można się poddawać, trzeba walczyć o swoje szczęście
![]()