kasia_basia
Fanka BB :)
Westaice a Ty na zwolnieniu jesteś czy do pracy wtóciłaś? Jak to jest po transferze?? jak się czułaś po ? Pytam bo ja będę miała gorący okres w pracy w tym czasieA Moniusia ja jeszcze cykl poprzedzający byłam na wyciszaniu![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Westaice a Ty na zwolnieniu jesteś czy do pracy wtóciłaś? Jak to jest po transferze?? jak się czułaś po ? Pytam bo ja będę miała gorący okres w pracy w tym czasieA Moniusia ja jeszcze cykl poprzedzający byłam na wyciszaniu![]()
Mialam to samomój mówił że po co testy robić wiemy że kropki są że działają to nie mam robić. a wczoraj z pracy wrócił i pierwsze pytanie : test robiłaś? mówię że kazał nie robić. "aha"
może jutro siknę bo jeden mam w sumie i tak wszystko się w sobotę ujawni...
Poproszę o wpisanie mnie na 29 marca - podgląd stymulacji, dziękuję :*Dzis emocji dostarcza nam kolejne dziewczyny! Kciuki 
Marzec
23: Martini – wizyta pęcherzykowo-serduszkowa
23: Malina - wizyta
23: Ewelina86 - wizyta i rozpiska stymulacji
24: ma_rta- usg Malucha
24: marzen - podgląd stymulacji
25: Foote - III weryfikacja i wysoka beta!!
25: agatek - kropkowe usg
25: kasia_Basia - usg w trakcie stymulacji
26: martka83 - usg przed crio
28: Rada - podgląd w czasie stumulacji
29: natula - usg przed crio
29: Malina - usg w trakcie stymulacji
30: Nikaa - badanie prenatalne w II trymestrze
31: Falka302 - wizyta przed crio
KWIECIEŃ
1: Nova - wizyta w klinice
1: Bety72 - usg i ustalenie terminu crio
4: Hess- usg w Novum
4: szila - betowanie 
6: Nikaa - wizyta u gin prowadzącego ciąże
6: onadlaniego - wizyta u gin prowadzącego ciaze
6: Olusja - usg Kropkowe
7: Madzionga - podglądanie Maluszkow
8: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciazę
11: 24Magda - wizyta u gin prowadzącego ciaze
13: Aniołkowamama: usg połówkowe
19: Natalia89 - wizyta genetyczna O ewentualny start z zastrzykami
20: Anika - wizyta u gin prowadzacej
25: monika1134 - wstępny termin transferu
25: Ewunka - usg kontrolne przed stymulacja
27: Hess - usg polowkowe
MAJ
12: Ewa651 - usg polowkowe
Kogo i na kiedy dopisać?
Czy aby kogoś nie pozarlo? 
Ja jestem przykladem roczne mrozaczki I jeden jest ze mna juz 4 miesiacHej. Jestem tu nowa. Moja historia jest taka - mąż mało plemników - in vitro 1 próba 2 blastki 3 AA i 3AB nie udało nam się - wczoraj dostałam @ więc crio w połowie kwietnia blastki 3BB ostatniej... czy któreś z was udało się zajść na mrożonych zarodkach? W klinice namawiają nas na AH i embryoglue prawie 800 zł więcej a wydaliśmy już majątek na in vitro (komerycjnie) i dla nas liczy się każda złotówka....
Ja dzisiaj tez gonapeptylWestaice - ładnie opowiedziana historia Twojego zajścia w ciążę bo mam nadzieje ze tak wlasnie bedzietrudne dni przed Tobą, każdy kolejny trudniejszy bo więcej myśli i korci, korci...
trzymaj się.
A ja dziś po pierwszym gonapeptyluwreszcie kłucie
![]()
Na zwolnieniu. Ja się wahałam, ale mój dr doradzal, że lepiej sobie w domu posiedzieć.Westaice a Ty na zwolnieniu jesteś czy do pracy wtóciłaś? Jak to jest po transferze?? jak się czułaś po ? Pytam bo ja będę miała gorący okres w pracy w tym czasie
Jupi Jupi.Poproszę o wpisanie mnie na 29 marca - podgląd stymulacji, dziękuję :*
No mi dziś mniej więcej powiedział, że za tydzień w piątek lub sobotęEwelin jutro się dowiem![]()