reklama

Kto po in vitro?

Marzen wszystko w jak najlepszym porządku. Lekarz wie co robi :) Myśl pozytywnie. Ty już wiesz ile masz jajeczek, a ja już doczekać się nie mogę ile będzie moich jajek :) A do wtorku jeszcze daleko.

reklama
W ulotce jest napisane, " alkohol może spowodować zwiększone ryzyko owrzodzenia i krwawienia z przewodu pokarmowego" w sumie ja jestem panikarą więc chyba lampki wina będę się bała wypić. Tylko nie chce tłumaczyć dlaczego, bo chciałabym powiedzieć o wszystkim dopiero po transferze, nie chciałabym mówić o przygotowaniach

W ulotce jest napisane, " alkohol może spowodować zwiększone ryzyko owrzodzenia i krwawienia z przewodu pokarmowego" w sumie ja jestem panikarą więc chyba lampki wina będę się bała wypić. Tylko nie chce tłumaczyć dlaczego, bo chciałabym powiedzieć o wszystkim dopiero po transferze, nie chciałabym mówić o przygotowaniach
To powiedz ze zatrulas sie czyms wczoraj, albo ze chyba masz jakies wrzody na zoladku albo cos tam jeszcze i ze nie chcesz pic bo sie bedziesz zle czula. Posciemniaj cos napewno uwierza bo czemu by nie;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry