Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Za dużo się stresujesz kochana. Nawet jak kilka kropel ucieknie to nic się nie stanie. Niektóre zastrzyki trzeba było dawać Np pół i dodatkowo było powietrze i nigdy nie wycelowałam dokladnie . Także luz i spokój a będzie dobrzeWypuscilam cale powietrze.
Moze zadziala
Wykoncza mnie te zastrzyki
Ale na chlopski rozum po co niby z powietrzem podawac???
Nie bój się powierza rób normalnie .to jest mini bąbel ja nie zwracam na nie uwagiDziewczyny blagam odpiszcie szybko. Bo zaraz zadtrzyk mam robic.
Jak robicie ovitrelle??? Patrzylam na filmik i tam podaja z powietrzem ze strzykawki!!! Eypuszczacie to powietrze przed podaniem???
Lepiej wpuścić bąbelki bo cały lek niż pozbyć się bąbelka i kropli leku. Mnie kazali nie zwracać na nie uwagi .Anika czyli wypuscic to powietrze???
To nie byl babel, tam bylo duzo tego powietrza.Nie bój się powierza rób normalnie .to jest mini bąbel ja nie zwracam na nie uwagi
Ja miałam straszne migreny jakieś 3 razy ale to przez sprej synarel... masakraDziewczyny, czy któraś z Was odczuwała bóle głowy w trakcie stymulacji?
Jestem dopiero na Gonapeptylu ale już 4-5 dzień z rzędy boli mnie łeb. Nie jestem jakoś wrażliwa na zmiany pogody i generalnie głowa boli mnie bardzo rzadko...ale od kilku dni występuje to codziennie![]()