reklama

Kto po in vitro?

Laski jesli chodzi o kryminaly to ja tylko ksiazki. Moi faworyci to Coben, Gerritsen czy nasz polski Miloszewski. Doszlo do tego ze balam sie w nocy isc do lazienki. Dostalam zakaz kryminalow na ciaze :-D raz w Empiku probowalan przemycic kryminal pod ksiazka dla dzieci, ale zostalam zdemaskowana :-D po kilku ksiazkach takich jakis obyczajowo-nudnych, uparlam sie na kryminal i czytam Grishama.

Na Lubie skandynawskich autorów kryminałów :)...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Agatek ja tez troszkę męża zazdroszczę. Mój teraz duzo pracuje, bo pora taka, ze wszystko w terminie trzeba zrobić. [emoji6] kończy i jedzie na dwa tyg na ryby, wiec znow sama jak palec zostaje :(... A co do zachcianek, jeśli sama nie wsiądę do auta i nie przejadę 60 km po zupę od chinola, to pomarz, ze kogos to zainteresuje ;)... Wszyscy przez pierwszy tydzien sie interesowali moim samopoczuciem. ;) Teraz wszyscy juz soba zajęci ;)... A ja w sumie robię wszystko. Męża 2 firmy ogarniam papierkowo. Gotuje obiady. Ogarniam ogród. Zakupy itp. Tylko domu nie sprzątam, bo od kilku lat ktoś mnie w tym wyręcza, bo doby by mi zabrakło. A jeszcze dwa psy tapczanowce w domu ;), wiec syf robią okrutne, bo to duże rasy :).
A co do pierogów to tez robiłam 3 dni z rzędu po 200, a ja zjadłam z tego 1,5 bo żołądek mówił stop. Resztę sępy rozszarpały. I nikt nie zapytał czy pomoc ;)
Tęsknie juz pomału za moja praca zawodowa, ale chyba sobie naprawdę odpuszczę do rozwiązania, z małymi wyjątkami, to jedyny czas gdzie wieczorem mogę usiąść i poczytać was, bądź książkę. A nie siedzieć przed komputerem i obrabiać kolejne zdjęcia...

U mnie dzis pada. I chyba nastrój tez do tego odpowiedni :/
Marudzę jak mało kiedy :(

Westi to przesyłam troszeczkę słoneczka do Ciebie :) U mnie znów piękna pogoda się zapowiada :)

Ja na dodatek wstałam morka jakbym chora była, a tak w nocy gorąco mi było, że nie mogła w ogóle zasnąć i czułam sę jakby było z 30 stopni na dworzu i w domu

Agatek ja tez troszkę męża zazdroszczę. Mój teraz duzo pracuje, bo pora taka, ze wszystko w terminie trzeba zrobić. [emoji6] kończy i jedzie na dwa tyg na ryby, wiec znow sama jak palec zostaje :(... A co do zachcianek, jeśli sama nie wsiądę do auta i nie przejadę 60 km po zupę od chinola, to pomarz, ze kogos to zainteresuje ;)... Wszyscy przez pierwszy tydzien sie interesowali moim samopoczuciem. ;) Teraz wszyscy juz soba zajęci ;)... A ja w sumie robię wszystko. Męża 2 firmy ogarniam papierkowo. Gotuje obiady. Ogarniam ogród. Zakupy itp. Tylko domu nie sprzątam, bo od kilku lat ktoś mnie w tym wyręcza, bo doby by mi zabrakło. A jeszcze dwa psy tapczanowce w domu ;), wiec syf robią okrutne, bo to duże rasy :).
A co do pierogów to tez robiłam 3 dni z rzędu po 200, a ja zjadłam z tego 1,5 bo żołądek mówił stop. Resztę sępy rozszarpały. I nikt nie zapytał czy pomoc ;)
Tęsknie juz pomału za moja praca zawodowa, ale chyba sobie naprawdę odpuszczę do rozwiązania, z małymi wyjątkami, to jedyny czas gdzie wieczorem mogę usiąść i poczytać was, bądź książkę. A nie siedzieć przed komputerem i obrabiać kolejne zdjęcia...

U mnie dzis pada. I chyba nastrój tez do tego odpowiedni :/
Marudzę jak mało kiedy :(

Pamiętam jak wylądowałam w szpitalu w 8 tc to wszyscy się deklarowali ze będą mi pomagać, na święta pomogą posprzątać itd i co do czego przyszli to jedna siostra raz przyjechala i pozmywala gary w zlewie i na tym się skończyła pomoc rodziny:-P

Onadlaniego :)
Ew słońce może pomóc.
Sama sobie chyba ten sen wywołałam.
Od wczoraj zły nastrój mam i przypomniało mi się krio. Zaczęłam się stresować i bach. Jest sen w formie koszmaru. :/
Gdzie wy mieszkacie, że taka pogodę macie?!
Anika weź trochę naladuj w zapasie dla mnie. ;) powerbank i wyślesz światłowodem słynnym :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry