pisanka89
Fanka BB :)
a u mnie błękitne nieboDzień dobry bardzo.
Ew mi się śniło nieudane krio. :/
Na dodatek wstałam a tu leje i Szaro-buro za oknem![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a u mnie błękitne nieboDzień dobry bardzo.
Ew mi się śniło nieudane krio. :/
Na dodatek wstałam a tu leje i Szaro-buro za oknem![]()
Pamiętam jak wylądowałam w szpitalu w 8 tc to wszyscy się deklarowali ze będą mi pomagać, na święta pomogą posprzątać itd i co do czego przyszli to jedna siostra raz przyjechala i pozmywala gary w zlewie i na tym się skończyła pomoc rodziny![]()
Onadlaniego
Ew słońce może pomóc.
Sama sobie chyba ten sen wywołałam.
Od wczoraj zły nastrój mam i przypomniało mi się krio. Zaczęłam się stresować i bach. Jest sen w formie koszmaru. :/
Gdzie wy mieszkacie, że taka pogodę macie?!
Anika weź trochę naladuj w zapasie dla mnie.powerbank i wyślesz światłowodem słynnym
![]()
Witaj w klubie...
dobrze sie w sumie czuje. Brzuch i plecy tylko bolą, jakieś migreny i częste przerwy na wymioty, ale idzie przeżyć z tym wszystkim... chyba jestem za mało asertywna, bo nie umiem odmawiać a potem ryczę w koncie, ze nie mam siły nawet wejść pod prysznic. U nas był ciagle pełen dom gości. Ja wszystkich ciagle żywiłam, gościłam itd. I teraz w sumie sie to nie zmieniło, tylko po prostu nie mam siły ciagle udawać ze jest super. Oni pysk obetrą i pojada. M z nim przy stole usiądzie, a ja jak taka służka. Kawusie, placuszek itd. W święta wielkanocne, choć wszyscy wiedzieli, ze jestem w ciąży i po In Vitro M, jak co roku w drugie święto zjechało sie do nas prawie 40 osób, tylko jedna kuzynka (w sumie żona kuzyna) wstała i mi pomagała.
Mnie teściowa nie toleruje. Nie utrzymujemy z nimi kontaktu od 3 lat.(długa historia), przedtem tez traktowała mnie jak śmiecia. Choć ten problem mam z głowy i nikt mi nie truje realnie, choć zycie potrafią nam zatruwać.
Tyle z tej pomocy. Jak nie zapłacisz, zeby ktoś Ci pomógł to nie działa nic![]()
Gorzkie żale normalnie![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mi wczoraj śniło się ze nie mogliśmy z rodzicami dojechać do domu a tam umierała moja babcia. Dzisiaj snilo mi się, ze w domu rodziców, z trzeciego piętra wypadla kobieta przez okno. Boje sie tez tych snówDzień doberek
Ta noc dla mnie była koszmaremnajpierw śniło mi się ze ciąża pozamaciczna a później że beta nie wyszła i była ciąża biochemiczna. Czy te sny muszą być takie straszne
![]()