koralik83
Fanka BB :)
Kochana przyjeżdżają do mnie! U mnie cieplutko, słonko świeci,właśnie wróciłam z psami z półtora godzinnego spaceruDzień dobry bardzo.
Ew mi się śniło nieudane krio. :/
Na dodatek wstałam a tu leje i Szaro-buro za oknem![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana przyjeżdżają do mnie! U mnie cieplutko, słonko świeci,właśnie wróciłam z psami z półtora godzinnego spaceruDzień dobry bardzo.
Ew mi się śniło nieudane krio. :/
Na dodatek wstałam a tu leje i Szaro-buro za oknem![]()
Czytałam że.to są.wczesne objawy ciąży organizm się chce wychlodzic przez pocenie.nie wiem samaWłaśnie jak to jest z tą temperaturą. Tak jak Pisanka piszę, ja też wstaje mokra i na dodatek jest mi zawsze gorąco w nocy
Ja.sie wykapalam i też zaraz jadę.do rodziców i do.znajomych.sliczna pogoda ale już bym.chciala latoooJa też zaraz na spacer wychodzę, bo takie słoneczkoTylko, że wietrznie jest.
Wow, ale fajnie macie, ze sami tyle rzeczy potraficie zrobic! Ja czasami upieke chleb, albo jakos pieczen do kanapek, a tak to wszystko kupujemy, w lato mamy swoje warzywka bo moi rodzice maja kawalek dzialeczki. Jak sie robi sery??? Mistrzostwo! Szacun! My odkad dowiedzielismy sie ze slabe sa plemniki to staramy sie tez zdrowiej odzywiac, duzo sokow wyciskamy i robimy koktajle.Agatek moj M chodzi na 6 do pracy wiec ze sniadan w tygodniu nici ale przychodzi weekend to ja z malym w lozku lezakuje a M sniadanie robi i jak nie chce mi sie wstac to przynosi do lozka(dzisiaj tak bylo) a kolacje i obiady to ja zazwyczaj robilam a teraz odkad jestesmy we 3 to ja wieczorem usypiam dziecko a M szykuje jedzonko. No i przez niego zrobione oczywiscie lepiej smakuje.
A tak wogole to odkad zaszlam w ciaze to staramy sie jesc duzo zdrowiej i samemu przygotowywac to co mozemy tak wiec mamy swoje warzywo, robimy sami wedliny, sery (ostatnie osiagniecie z czego jestesmy mega dumni ze sie udalo to oscypek), sama przetwory robie,pieke chleb od czasu do czasu, trzymamy swoje kury,do zeszlego roku nawet swinki swoje mielismyno a w tym roku rozkrecamy pszczoly zeby miec swoj miod. I jeszcze kupujemy kroliki i przepiorki. Tak wiec niezle nam odbilo
![]()
Iga mozna sie do was przeprowadzić?![]()