koralik83
Fanka BB :)
Rybka bedzie dobrze! :* &&&&& zaciśnięteDzięki Dziewczynyobym się zdziwiła pozytywnie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Rybka bedzie dobrze! :* &&&&& zaciśnięteDzięki Dziewczynyobym się zdziwiła pozytywnie
Ja mam co jakis czas takie właśnie zabarwienia, więc chyba to normalne. Ale to tez nie wiem czy to nie przez aplikator, bo czasami trudno wchodzi ;pDziewczyny a plamicie troche na taki bezowy i lososiowy kolor?
Biore lutinusa i nie wiem czy to od tego, czy mam sie martwic?
A bierzesz lutinus?Ja mam co jakis czas takie właśnie zabarwienia, więc chyba to normalne. Ale to tez nie wiem czy to nie przez aplikator, bo czasami trudno wchodzi ;p
Ja biorę luteineA bierzesz lutinus?
Mi lekarz dzis powiedzial zebym ta dzide wyrzucila i jej czasem nie uzywala.Ja mam co jakis czas takie właśnie zabarwienia, więc chyba to normalne. Ale to tez nie wiem czy to nie przez aplikator, bo czasami trudno wchodzi ;p
A czemu kazał jej nie używać?Mi lekarz dzis powiedzial zebym ta dzide wyrzucila i jej czasem nie uzywala.
Mam 2 duze szwajcarskie psy pasterskieKoralik jakie masz siersciuchy w domu??? opowiadaj![]()