Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mamy jeszcze 2 blastki... Czy przy kolejnym transferze zmieniali wam tabletki? Czy cos dodawali??martka8st: 13979349ember: 161176 pisze:zczucie, wiele z nas zna
Macie mrozaczki?
Normą nadal jest 1- 3 .Moja przyjaciółka ma 14.7 dlatego zaczęlysmy szukać mądrości w.internecie dziękuję za odp![]()
Moja juz nie urosnieOlusia, Szila, Kasia - pięknych widoków dziś !!!
Kinia, Monia - za wysokie bety i żeby cały czas ładnie rosły
Butterfly - żeby maluszek (dwa? nie mogę się dokopać do informacji) został w twoim brzuszku całe 9 miesięcy
Ann - jak się masz ?
Dziewczyny, mnie przestało cokolwiek boleć.... aż tak dziwnie
miłego dnia !!!
Kinia ja brałam to samo jak przy pierwszym transferze. Nic nie zmianiali i nic nowego nie dali.Mamy jeszcze 2 blastki... Czy przy kolejnym transferze zmieniali wam tabletki? Czy cos dodawali??
Kinia,tule mocno![]()
CrioKinia, tez to przechodziłam 1,5 tygodnia temua miałas swiezy transfer czy crio?
Twoje testowanieAgatek przytulam :* słuchaj się dziewczyn. I spójrz na Anike. Juz ba praktyki lata. Tak krwia ka z maluchem załatwiła
Aniko nie bardzo rozumiem? Czemu jutro dobru dzień?
Kinia tylko spokój może nas uratować.
Ann ja Cię proszę nie gadaj do nich po czesku.![]()
Wiesz bo zamiast iść do przodu to idą w tył i przyrownuja do czegoś co wcześniej. .... co jest bez sensu ale. ......Dziękuję wszystkim za odp dotyczącej tajemniczego dzielenia amh na 2![]()